El Balmes organitza la 5a edició de la cursa solidaria pel càncer infantil
Actualitat | 8 de maig de 2019

REDACCIÓ
El col·legi Balmes ho té tot a punt per celebrar el 19 de maig la cinquena edició de la Cursa solidària pel càncer infantil, que en l’edició anterior va aconseguir recaptar prop de 5.000 euros. Tots els beneficis de la jornada es destinen a les unitats de recerca oncològica de l’Hospital de Sant Joan de Deu. En aquesta nova edició, la cursa porta per nom ‘Camina, corre i balla contra el càncer infantil’.

El president de l’AMPA del centre educatiu, César Obea, ha explicat que la cursa és un projecte consolidat que la ciutat ja s’ha fet seu i que serà una “festa de la solidaritat, de la família i dels valors, esperem que tothom s’ho passi molt bé i vingui molta gent”.

La directora del Col·legi Balmes, Rosa Maria Solvas, ha indicat que la cinquena edició “serà més completa que les anteriors, perquè inclou una masterclass de zumba i una fideuada, l’objectiu és també fer un dia d’escola perquè els pares i mares puguin gaudir del dia i expressar germanor”.

Per la seva banda, l’alcaldessa de Rubí, Ana M. Martínez, que ha assistit a la presentació, ha lloat la tasca del centre educatiu, del qual ella va ser alumna: “A banda de la seva contribució com a peça essencial de l’educació de la ciutat, tenen temps i valors per treballar qüestions tan importants com les causes solidàries”.

Les activitats tindran lloc a la pista d’atletisme de Can Rosés i consistirà en una primera cursa d’adults a les 9.30 hores, amb un cost de 10 euros, una classe de zumba a les 10.45 hores, també amb un preu de 10 euros, i les curses infantils, a partir de les 12 hores i totalment gratuïtes. Qualsevol persona hi pot participar, encara que no corri, ja que es podrà adquirir el dorsal solidari o comprar productes de merchandising. Pel que fa a la fidueada, tindrà un preu de 4 euros i inclourà la beguda.

A més d’ajudar a una causa solidària, la jornada també serveix per sensibilitzar els infants al voltant d’aquesta malaltia. De fet, l’any passat, els més petits de l’escola van acompanyar la direcció de l’escola i l’AMPA en el lliurament del xec a l’Hospital Sant Joan de Déu.
César Obea, Ana María Martínez y Rosa María Solvas, durant la presentació de la iniciativa. / Ajuntament Localpres
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Mor un motociclista rubinenc després de xocar contra un cotxe a Sant Muç
El bar Sant Patrick’s, afectat per un petit incendi
Preocupació a Sant Jordi Parc per les trobades nocturnes de joves a una nau abandonada
Rubí registra una norantena d’incidències per la tempesta
Reconeixement als alumnes rubinencs amb millors notes a la Selectivitat
Investiguen un menor que conduïa una moto sense carnet i va atropellar una dona al carrer Cervantes