JxR considera que cal replantejar les zones esportives de Rubí
Actualitat | 8 de maig de 2019

REDACCIÓ
Junts per Rubí (JxR) creu que la ciutat necessita un replantejament de les zones esportives existents per millorar-les i poder donar resposta als problemes i necessitats que pateixen les entitats i clubs usuàries d’aquestes. Així ho ha apuntat Jaume Buscallà, alcaldable de la formació, que considera que els equipaments esportius estan envellits i que necessiten arranjaments urgents.

El candidat de Junts per Rubí creu que l’arrel del problema és la manca d’inversió durant els darrers anys en equipaments esportius, malgrat l’increment de la població i que cada vegada hi ha més rubinencs que practiquen esports.

En aquest sentit, Buscallà apunta que cal replantejar íntegrament la zona esportiva de Can Rosés, des del Club Natació fins a les pistes d’atletisme. “Cal definir un pla integral d’aquesta zona per donar-li una unitat, ja que hi conviuen molts clubs esportius, amb diferents necessitats”, ha assenyalat.

Entre aquestes, s’ha referit a les dimensions de la piscina de waterpolo que no té les mides mínimes per acollir partits de Divisió d’Honor; l’estat de les pistes d’atletisme i del camp que comparteixen la Penya Blaugrana, les competicions escolars i la mateixa UE Rubí.

Per Buscallà, a més, les noves infraestructures que s’han obert han estat “desafortunades”, en referència al poliesportiu La Llana que encara no disposa de servei de bar perquè no s’ha licitat, que no serveix per a esports com l’hoquei línia o el rocòdrom que s’obre de forma irregular.

JxR considera que el replantejament de totes aquestes zones s’ha de fer conjuntament amb entitats i clubs.

Piscina d’estiu a Ca n’Alzamora
També en matèria esportiva, la formació aposta per dotar la ciutat amb una segona piscina oberta, ja que la de Can Rosés consideren que és insuficient per a una ciutat de 75.000 habitants. Per Buscallà, aquesta nova piscina es podria ubicar a Ca n’Alzamora, un barri amb moltes famílies joves, amb parades d’autobús, proper als Ferrocarrils i amb possibilitat de crear aparcament.
Buscallà ha presentat les propostes acompanyat de Sulayman Trawally, entrenador de futbol de la Penya i número 18 de la candidatura de JxR./ C.C.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Desaparegut un rubinenc des del 4 de maig
Rubí supera els 2.000 casos de contagis de coronavirus
Rubí entra a la fase 1: quines activitats estan permeses?
Detingut un rubinenc quan robava amb un altre home en una casa de Sant Cugat
Rubí passa aquest dilluns a la fase 0,5 del desconfinament
Un grup de joves impulsa una iniciativa solidària per ajudar els immigrants rubinencs que s’han quedat sense recursos