L’equip femení del Futbol Sala, campió de Catalunya
Esports | 9 de maig de 2019

NÚRIA JULIÀ FOSAS
L’equip femení cadet de l’Esportiu Rubí Futbol Sala, entrenades per Juan Moraira amb el suport del delegat del club, Tomás Martínez, va disputar dissabte un partit contra el Mataró, on van aconseguir imposar-se per 1-4. Una clara victòria que les duu a proclamar-se automàticament campiones de Catalunya i els dona el passi directe per disputar el pròxim campionat d’Espanya.

L’equip de campiones en categoria Cadet està format per: Laura Ollé López (portera), Judit Cámara Rodríguez, Judit Jordán Ruíz, Aina Izquierdo Aluju, Núria Salvador Martín, Alejandra Ojeda de la Cova, Erika Martínez Vergés, Ainhoa Villena Moreno i Leyre González Pérez, tot i que en el decurs de la temporada també han comptat amb algunes companyes de l’equip Infantil com: Alba Ríos Oliva (portera), Noemí Gracia Sampalo, Ángela Arribas del Rey i Abril Pastor Pahisa; entre totes han fet un excel·lent treball en equip en una categoria que just s’ha iniciat aquest any i ja ha arribat amb èxit a assolir el primer triomf esportiu.

L’equip local va començar perdent el partit amb un gol per part del Mataró, tot i que va acabar empatant amb un gol de Núria. L’equip rubinenc va rematar la segona part amb dos gols d’Ainhoa, la màxima golejadora de la competició i el quart punt al marcador novament per part de Núria, en un partit emocionant pel bon joc que van disputar ambdós equips.
L’equip femení cadet de l’Esportiu Futbol Sala. / Cedida
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
El PSC exigeix a la Generalitat que dialogui amb l’Ajuntament i no prengui decisions unilaterals en referència al centre de ‘menes’
“Per a nosaltres, és molt important la rotació dels aparcaments”
Nova manifestació contra el centre de menors estrangers no acompanyats
La Generalitat transfereix la titularitat de l’avinguda de l’Estatut
L’Escardívol es mou al ritme de Los 40 Primavera Pop
El col·lectiu immigrant reivindica el dret a votar