Dos ors per l’escola rubinenca 8Temps en el Campionat d’Espanya de ball de saló
Esports | 9 de maig de 2019

REDACCIÓ
El pavelló municipal Les Roquetes de Sant Pere de Ribes va acollir dissabte passat el Campionat d’Espanya de ball de saló estil internacional de categoria B, organitzat per la Federació Espanyola de Ball Esportiu. Diverses parelles de ball de l’escola rubinenca 8Temps van participar en el campionat aconseguint fins a dos primers llocs.

Després de participar en el circuit espanyol i internacional, els representants de 8Temps van arribar amb moltes expectatives a la competició, que comptava amb 11 jutges internacionals. La parella formada per Jordi Pérez i Laura Toledano es va proclamar campiona d’Espanya de la categoria Sènior B1, mentre que la parella de Josep Cots i Maria José Navarro van ser or en categoria Sènior B2.

Des de l’escola rubinenca, han mostrat la seva satisfacció pels bons resultats i animen les parelles a continuar aconseguint èxits i a representar a la ciutat en l’àmbit nacional i internacional.
L’escola rubinenca va aconseguir pujar al graó més alt del podi dues vegades. / Cedida
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
El PSC exigeix a la Generalitat que dialogui amb l’Ajuntament i no prengui decisions unilaterals en referència al centre de ‘menes’
“Per a nosaltres, és molt important la rotació dels aparcaments”
Nova manifestació contra el centre de menors estrangers no acompanyats
La Generalitat transfereix la titularitat de l’avinguda de l’Estatut
L’Escardívol es mou al ritme de Los 40 Primavera Pop
El col·lectiu immigrant reivindica el dret a votar