Antonio Orozco repeteix èxit en el seu segon concert a Rubí
Cultura | 9 de maig de 2019

LARA LÓPEZ
Antonio Orozco va omplir el passat dimarts a la nit el Teatre Municipal La Sala amb el seu concert de la gira ‘Único – segunda temporada’, un espectacle molt esperat pel públic rubinenc que comptava amb entrades esgotades des de feia mesos. El cantant català va oferir el seu segon directe a Rubí, després de la seva parada a la ciutat durant la Festa Major de 2016, festes on també va fer de pregoner conjuntament amb la waterpolista Bea Ortiz. El músic hospitalenc va portar novament temes del seu disc ‘Destino: última llamada’ (2017) combinats amb un repàs de tota la seva trajectòria musical.

Els concerts d’aquesta nova gira destaquen per un canvi en la posada en escena, explorant nous formats amb petits homenatges al teatre i al cinema. Va donar el tret de sortida amb el tema ‘Mi héroe’, al que van seguir alguns dels seus singles més populars com ‘Devuélveme la vida’, ‘Podría ser’, ‘Moriré en el intento’ o ‘El viaje’.

Durant l’actuació, Orozco va interactuar en diverses ocasions amb el públic i va dir sentir-se commogut i orgullós d’actuar novament a la nostra ciutat, localitat amb la qual té un vincle especial gràcies al seu ex productor musical, el rubinenc Xavi Pérez, que va morir el 2016. L’artista va dedicar unes paraules al seu amic i a la pantalla del teatre es va projectar una cita del productor rubinenc. També va fer broma recordant el temps que ha estat a Rubí i a llocs com la Plaça del Doctor Guardiet, ja que ell freqüentava els estudis de gravació Monkey Sound. Ell va definir l’espectacle com “un retrobament amb les complicacions i somnis de la vida”.

El públic, incondicional, va gaudir de l’actuació.
Antonio Orozco durant la seva actuació a La Sala.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Rubí supera els 2.000 casos de contagis de coronavirus
Rubí entra a la fase 1: quines activitats estan permeses?
Detingut un rubinenc quan robava amb un altre home en una casa de Sant Cugat
Rubí passa aquest dilluns a la fase 0,5 del desconfinament
Un grup de joves impulsa una iniciativa solidària per ajudar els immigrants rubinencs que s’han quedat sense recursos
El comerç local i els restaurants reprenen l'activitat a baix ritme i amb moltes dificultats