El Can Mir i No Limits Associació contra el càncer infantil sumen esforços
Esports | 10 de maig de 2019

Can Mir
El Club Escola de Futbol Can Mir i No Limits Associació contra el càncer infantil van signar el 2 de maig un conveni de col·laboració per treballar plegats i sumar esforços per impulsar projectes de caire social i solidari, i alhora per fer difusió de les accions conjuntes i concretes de cadascuna de les entitats.

La finalitat de la col·laboració, a més de la realització de projectes conjunts, implicarà compartir espais i recursos a la Zona Esportiva Municipal de Can Mir. En aquest sentit, l’associació No Limits treballarà en el disseny i la dinamització d’un dels espais d’aquest equipament dedicat a rocòdrom, Climbing Factory i búlder, que s’incorporarà al projecte presentat a l’Ajuntament de Rubí per definir aquesta zona multiesportiva.

No límits Associació contra el càncer infantil és una entitat sense ànim de lucre que realitza accions amb repercussió mediàtica amb la finalitat d’aconseguir donatius que es destinen a l’hospital de la Vall d’Hebron Institut de recerca (VHIR). El primer repte de l’entitat és l’ascensió a l’Everest sense oxigen entre 2019 i 2020 per un grup de rubinencs, a banda d’altres accions que serviran per finançar la recerca per lluitar contra aquesta malaltia.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Mor un motociclista rubinenc després de xocar contra un cotxe a Sant Muç
El bar Sant Patrick’s, afectat per un petit incendi
Preocupació a Sant Jordi Parc per les trobades nocturnes de joves a una nau abandonada
Rubí registra una norantena d’incidències per la tempesta
Reconeixement als alumnes rubinencs amb millors notes a la Selectivitat
Investiguen un menor que conduïa una moto sense carnet i va atropellar una dona al carrer Cervantes