L’Hoquei Rubí Cent Patins organitza diumenge una patinada popular contra l’assetjament escolar
Esports | 10 de maig de 2019

HCR
L’Hoquei Rubí Cent Patins ha organitzat, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Rubí, una patinada popular contra l’assetjament escolar que tindrà lloc aquest pròxim diumenge 12 de maig.

L’objectiu de la iniciativa del club rubinenc és conscienciar sobre l’assetjament escolar i recollir fons per lluitar contra aquest problema. Per això, la meitat de les inscripcions, dos euros pels socis del club i tres per a la resta de participants, es destinarà a l’associació No al Acoso Escolar (NACE).

La patinada sortirà de la plaça Nova del Mercat Municipal a les 10 h i recorrerà el centre de la ciutat fins arribar a la pista de Francesc Calvo. L’itinerari inclou els carrers Magí Raméntol, Sant Isidre, Sant Pere, baixada de Sant Joan, Sant Jaume, Sant Cugat, Francesc Macià, Rafael de Casanovas, Narcís Menard, Maximí Fornés, Pere Esmendia, avinguda de Barcelona, General Prim, Balmes, plaça de la Nova Estació i plaça de la Constitució.

Les persones interessades s’han d’inscriure. Les inscripcions cal fer-les a 25eaniversari@centpatins.com i hi haurà sortejos i regals per a tots els participants.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Desaparegut un rubinenc des del 4 de maig
Rubí supera els 2.000 casos de contagis de coronavirus
Rubí entra a la fase 1: quines activitats estan permeses?
Rubí passa aquest dilluns a la fase 0,5 del desconfinament
Un grup de joves impulsa una iniciativa solidària per ajudar els immigrants rubinencs que s’han quedat sense recursos
El comerç local i els restaurants reprenen l'activitat a baix ritme i amb moltes dificultats