El Grup Escènic del Casal Popular presenta ‘Mans enlaire!’
Cultura | 10 de maig de 2019

REDACCIÓ
El Grup Escènic del Casal Popular presenta aquest cap de setmana al Casal Popular una versió de l’obra ‘Mans Enlaire!’, del dramaturg català Ramon Folch i Camarasa. Amb la dramatúrgia i la direcció de Rubén Ferrer, el muntatge ha estat adaptat per a tota mena de públic, ja que l’obra permet gaudir, durant el procés de creació d’una de les bases més importants del teatre: la improvisació i el joc.

‘Mans Enlaire!’ és una comèdia en la qual uns lladres que entren a robar a casa de la marquesa es troben amb la presència de les tres filles d’aquesta i no havien comptat amb les seves ganes de jugar... Qui robarà a qui?

El repartiment està format per Elisenda Pérez, Mireia Oltra, Laia Castelló, M. Clara Calsina, Gabriela Guerrero, Jordi Viaplana, roger Pérez i Laura Aulet.

Les funcions seran dissabte 11 de maig a les 21 h i diumenge 12 a les 18 h. Les entrades ja es poden adquirir a la pàgina web del Casal Popular o bé una hora abans de cada passi al mateix teatre.
Membres del Grup Escèncic del Casal Popular, durant una representació. / Arxiu
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
El PSC exigeix a la Generalitat que dialogui amb l’Ajuntament i no prengui decisions unilaterals en referència al centre de ‘menes’
“Per a nosaltres, és molt important la rotació dels aparcaments”
Nova manifestació contra el centre de menors estrangers no acompanyats
La Generalitat transfereix la titularitat de l’avinguda de l’Estatut
L’Escardívol es mou al ritme de Los 40 Primavera Pop
El col·lectiu immigrant reivindica el dret a votar