Presenten ‘El Viaje Chamánico, un pasadizo al sentir’
Cultura | 10 de maig de 2019

REDACCIÓ
La Biblioteca Mestre Martí Tauler va acollir dimecres la presentació del nou llibre dels autors vallesans Montserrat Clemente i Francisco Rueda. Es tracta de l’obra ‘El Viaje Chamánico, un pasadizo al sentir’, una eina d’autoconeixement i empoderament personal.

Aquest tercer llibre de Clemente i Rueda presenta al lector un mètode molt senzill per tal de connectar-se al seu món interior a través de la imaginació creativa per tal d’accedir a la seva saviesa, a la guia interior de cada persona. Es tracta d’un mètode ancestral, senzill, autèntic i segur per connectar amb l’essència de cadascú, segons expliquen els autors.

La portada del llibre és obra de l’artista internacional Josephine Wall, una il·lustració que representa la bellesa de l’imaginari i el món creatiu amb el qual Rueda i Clemente conviden a connectar. Els dos escriptors han mostrat la seva satisfacció perquè el llibre ha tingut molt bona acollida fins i tot abans de la presentació oficial i van signar exemplars durant la Diada de Sant Jordi. L’obra es pot trobar a llibreries rubinenques com El Racó del Llibre.
Un moment de la presentació del llibre. / Carla Abril
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Mor un motociclista rubinenc després de xocar contra un cotxe a Sant Muç
El bar Sant Patrick’s, afectat per un petit incendi
Preocupació a Sant Jordi Parc per les trobades nocturnes de joves a una nau abandonada
Rubí registra una norantena d’incidències per la tempesta
Reconeixement als alumnes rubinencs amb millors notes a la Selectivitat
Investiguen un menor que conduïa una moto sense carnet i va atropellar una dona al carrer Cervantes