Presenten ‘El Viaje Chamánico, un pasadizo al sentir’
Cultura | 10 de maig de 2019

REDACCIÓ
La Biblioteca Mestre Martí Tauler va acollir dimecres la presentació del nou llibre dels autors vallesans Montserrat Clemente i Francisco Rueda. Es tracta de l’obra ‘El Viaje Chamánico, un pasadizo al sentir’, una eina d’autoconeixement i empoderament personal.

Aquest tercer llibre de Clemente i Rueda presenta al lector un mètode molt senzill per tal de connectar-se al seu món interior a través de la imaginació creativa per tal d’accedir a la seva saviesa, a la guia interior de cada persona. Es tracta d’un mètode ancestral, senzill, autèntic i segur per connectar amb l’essència de cadascú, segons expliquen els autors.

La portada del llibre és obra de l’artista internacional Josephine Wall, una il·lustració que representa la bellesa de l’imaginari i el món creatiu amb el qual Rueda i Clemente conviden a connectar. Els dos escriptors han mostrat la seva satisfacció perquè el llibre ha tingut molt bona acollida fins i tot abans de la presentació oficial i van signar exemplars durant la Diada de Sant Jordi. L’obra es pot trobar a llibreries rubinenques com El Racó del Llibre.
Un moment de la presentació del llibre. / Carla Abril
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
El PSC exigeix a la Generalitat que dialogui amb l’Ajuntament i no prengui decisions unilaterals en referència al centre de ‘menes’
“Per a nosaltres, és molt important la rotació dels aparcaments”
Nova manifestació contra el centre de menors estrangers no acompanyats
La Generalitat transfereix la titularitat de l’avinguda de l’Estatut
L’Escardívol es mou al ritme de Los 40 Primavera Pop
El col·lectiu immigrant reivindica el dret a votar