VR promet fer més de 800 aparcaments perifèrics
Actualitat | 10 de maig de 2019

MARTA CABRERA
Més de 800 aparcaments. Aquesta és la proposta de Veïns per Rubí (VR) per acabar amb el problema de la falta d’aparcaments al centre i als barris de la ciutat. Es tracta d’una proposta que preveu la construcció de dos edificis de quatre plantes amb aparcaments, un ubicat al sud de la ciutat, al carrer Edison, i l’altre, al carrer Lepant, al nord de Rubí. “Tenim veïns de les urbanitzacions, molt llunyanes al centre o han de poder venir a fer gestions i a gaudir de Rubí, és important perquè no marxin a altres ciutats”, ha explicat Gustavo Martín, número 2 de la candidatura. Aquests grans edificis d’aparcaments, que també podrien contenir algun equipament, podrien ser de lliure accés, de rotació o de zona verda. El cost aproximat dels dos edificis seria d’entre 600.000 i 800.000 euros cadascun.

A banda d’aquests més de 800 aparcaments perifèrics, la formació política també creu que es podrien guanyar més aparcaments al centre i els barris reestructurant alguns carrers i optimitzant l’espai.

Un tramvia per l’avinguda de l’Estatut
A banda d’això, per millorar la mobilitat, VR creu que, amb la pacificació de l’avinguda de l’Estatut, es podria estudiar la implantació d’un tramvia amb un recorregut de 4 km, des de l’avinguda de les Olimpíades fins a la Renfe. Es tracta d’una proposta que Veïns per Rubí es planteja a mitjà o llarg termini.
Antoni García i Gustavo Martín, mostrant un dels aparcaments que han projectat a la perifèria de la ciutat. / Carla Abril
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
El PSC exigeix a la Generalitat que dialogui amb l’Ajuntament i no prengui decisions unilaterals en referència al centre de ‘menes’
“Per a nosaltres, és molt important la rotació dels aparcaments”
Nova manifestació contra el centre de menors estrangers no acompanyats
La Generalitat transfereix la titularitat de l’avinguda de l’Estatut
L’Escardívol es mou al ritme de Los 40 Primavera Pop
El col·lectiu immigrant reivindica el dret a votar