El PP vol crear un sistema interactiu entre la ciutadania i l’Ajuntament per millorar l’espai públic
Política | 10 de maig de 2019

REDACCIÓ
El Partit Popular (PP) de Rubí considera que la ciutat està abandonada, els carrers en mal estat i hi ha un dèficit greu d’aparcament. Així ho ha apuntat Juan José Giner, alcaldable de la formació, qui assenyala que “si el PP arriba al govern, canviarem aquesta situació i serem eficaços en el manteniment i conservació de l’espai públic”.

Entre les mesures que Giner ha assenyalat per assolir aquest objectiu, hi ha la de crear un sistema interactiu entre la ciutadania i l’Ajuntament per tal que el ciutadà pugui enviar directament una queixa, foto o denúncia de qualsevol situació deficient al tècnic responsable, “qui estarà obligat a actuar i respondre de forma immediata”.

Una altra de les propostes és crear un pla d’urbanisme general, amb especial atenció a les urbanitzacions, “ja que aquestes no es poden permetre la deixadesa en la qual es troben”, i un pla de millora de la seguretat i el transport urbà.

A més, proposen cobrir part de la riera per connectar les urbanitzacions i el centre urbà, creant un nou espai per dedicar-lo a l’aparcament i a una zona d’oci. El candidat del PP a l’alcaldia també apunta que aposten per construir noves instal·lacions esportives per satisfer les demandes de les entitats esportives i una nova piscina municipal “que sigui adequada amb la població que té Rubí actualment”. Aquest espai, segons Giner, hauria de comptar amb piscina per adults i per a infants i grans zones de pícnic, com hi ha a altres ciutats.

L’alcaldable de la formació també proposa reformar el sistema de subvencions d’ajuts al menjador i de llibres escolars, “perquè les famílies que es queden fora per diferència d’uns quants euros puguin optar als ajuts”. També proposa ajuts per a infants amb dietes especials, com els celíacs.

Altres propostes són ampliar les places de guarderia i de residència de la tercera edat a Las Torres i “la creació d’un programa integral per a persones amb dependència vinculat a serveis socials i ben gestionat”.
Juan José Giner, candidat del PP. / Cedida
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Rubí supera els 2.000 casos de contagis de coronavirus
Rubí entra a la fase 1: quines activitats estan permeses?
Detingut un rubinenc quan robava amb un altre home en una casa de Sant Cugat
Rubí passa aquest dilluns a la fase 0,5 del desconfinament
Un grup de joves impulsa una iniciativa solidària per ajudar els immigrants rubinencs que s’han quedat sense recursos
El comerç local i els restaurants reprenen l'activitat a baix ritme i amb moltes dificultats