El PP vol crear un sistema interactiu entre la ciutadania i l’Ajuntament per millorar l’espai públic
Política | 10 de maig de 2019

REDACCIÓ
El Partit Popular (PP) de Rubí considera que la ciutat està abandonada, els carrers en mal estat i hi ha un dèficit greu d’aparcament. Així ho ha apuntat Juan José Giner, alcaldable de la formació, qui assenyala que “si el PP arriba al govern, canviarem aquesta situació i serem eficaços en el manteniment i conservació de l’espai públic”.

Entre les mesures que Giner ha assenyalat per assolir aquest objectiu, hi ha la de crear un sistema interactiu entre la ciutadania i l’Ajuntament per tal que el ciutadà pugui enviar directament una queixa, foto o denúncia de qualsevol situació deficient al tècnic responsable, “qui estarà obligat a actuar i respondre de forma immediata”.

Una altra de les propostes és crear un pla d’urbanisme general, amb especial atenció a les urbanitzacions, “ja que aquestes no es poden permetre la deixadesa en la qual es troben”, i un pla de millora de la seguretat i el transport urbà.

A més, proposen cobrir part de la riera per connectar les urbanitzacions i el centre urbà, creant un nou espai per dedicar-lo a l’aparcament i a una zona d’oci. El candidat del PP a l’alcaldia també apunta que aposten per construir noves instal·lacions esportives per satisfer les demandes de les entitats esportives i una nova piscina municipal “que sigui adequada amb la població que té Rubí actualment”. Aquest espai, segons Giner, hauria de comptar amb piscina per adults i per a infants i grans zones de pícnic, com hi ha a altres ciutats.

L’alcaldable de la formació també proposa reformar el sistema de subvencions d’ajuts al menjador i de llibres escolars, “perquè les famílies que es queden fora per diferència d’uns quants euros puguin optar als ajuts”. També proposa ajuts per a infants amb dietes especials, com els celíacs.

Altres propostes són ampliar les places de guarderia i de residència de la tercera edat a Las Torres i “la creació d’un programa integral per a persones amb dependència vinculat a serveis socials i ben gestionat”.
Juan José Giner, candidat del PP. / Cedida
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
El PSC exigeix a la Generalitat que dialogui amb l’Ajuntament i no prengui decisions unilaterals en referència al centre de ‘menes’
“Per a nosaltres, és molt important la rotació dels aparcaments”
Nova manifestació contra el centre de menors estrangers no acompanyats
La Generalitat transfereix la titularitat de l’avinguda de l’Estatut
L’Escardívol es mou al ritme de Los 40 Primavera Pop
El col·lectiu immigrant reivindica el dret a votar