Rubí es mobilitzarà contra les llistes d’espera a la sanitat
Actualitat | 10 de maig de 2019

REDACCIÓ
La plataforma Rubí Sanitat i el Moviment per a unes Pensions Dignes de Rubí han convocat una manifestació per dimarts vinent 14 de maig per protestar contra les llargues llistes d’espera tant en l’atenció primària com en l’atenció especialitzada a la sanitat pública i exigir solucions. La mobilització, que s’iniciarà un cop finalitzada l’assemblea que cada dimarts a les 10.30 hores té lloc davant l’Ajuntament, sortirà des de la plaça Pere Aguilera i finalitzarà davant la Mútua de Terrassa a Rubí, on es llegirà un manifest elaborat per Rubí Sanitat.

La convocatòria s’emmarca en la campanya general contra les llistes d’espera a la sanitat pública, que a la comarca se centralitza a Terrassa, amb una concentració davant l’Hospital Mútua de Terrassa el dilluns 13 de maig a les 11 hores. Tant Rubí Sanitat com el Moviment per a unes Pensions Dignes de Rubí esperen que siguin molts els i les ciutadanes que se sumin a la mobilització.
Una de les manifestacions convocades pel col·lectiu de pensionistes. / Arxiu
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
El PSC exigeix a la Generalitat que dialogui amb l’Ajuntament i no prengui decisions unilaterals en referència al centre de ‘menes’
“Per a nosaltres, és molt important la rotació dels aparcaments”
Nova manifestació contra el centre de menors estrangers no acompanyats
La Generalitat transfereix la titularitat de l’avinguda de l’Estatut
L’Escardívol es mou al ritme de Los 40 Primavera Pop
El col·lectiu immigrant reivindica el dret a votar