Mor José Luis Ariño, gerent de l’Ajuntament de Rubí
Actualitat | 11 de maig de 2019

REDACCIÓ
José Luis Ariño era l'actual gerent de l'Ajuntament des de 2015. / Cedida
José Luis Ariño, gerent de l’Ajuntament de Rubí des de 2015, ha mort aquest dissabte a l’edat de 55 anys i després de lluitar durant anys contra un càncer. Tot el consistori rubinenc ha manifestat el seu condol a la família i amistats a través d’un comunicat institucional. En aquest, expressa “la immensa buidor que deixa a l’organització. El seu tarannà amable i dialogant, la seva predisposició a col·laborar i la seva capacitat de lideratge fan que sigui una pèrdua impossible de restablir.”

Nascut a Barbastro el 13 de maig de 1963, Ariño es va formar com a educador especialitzat a l’Escola d’Educadors Especialitzats de la Diputació de Barcelona el 1989 i, tres anys més tard, va aconseguir la diplomatura de Treball Social a la Universitat de Barcelona (UB). El 1996, es va treure el postgrau en Infància i Atenció Primària per la UB. El seu currículum el va completar amb una diplomatura en Educació Social el 2002 i un màster en Direcció i Gestió Pública per ESADE el 2012.

El 1989 va entrar a l’Ajuntament de Rubí, ocupant diversos càrrecs i responsabilitats. Els tres primers anys com a educador social a Serveis Socials, per passar el 1992 a ser responsable de la Unitat d’Inserció Laboral per a persones joves i adultes. Una responsabilitat que va ostentar durant 11 anys.

El 2003 va ser nomenat cap de Serveis Socials i el 2005 va donar el salt a la coordinació de l’Àrea de Política Social i Ciutadania. Era gerent de l'Ajuntament des de 2015 fins a l’actualitat. Formava part de la candidatura del Partit dels Socialistes de Catalunya, ocupant el número 9.

La capella ardent s’ha instal·lat al tanatori de L’Hospitalet Gran Via i la cerimònia de comiat serà diumenge a les 11.30 h.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Nous casos a Rubí d’afectats per habitatges en mans de fons voltors
L’Escola d’Escacs inaugura un local finançat pel club i les famílies
Assemblea oberta per impulsar el moviment ‘Fridays for future’ a Rubí
Ana M. Martínez: “La gent torna a dir a les urnes que Rubí és socialista i d’esquerres”
Jovent Republicà denuncia una agressió mentre penjava cartells el divendres
L’Ajuntament amplia l’skatepark de Can Sant Joan