Mor José Luis Ariño, gerent de l’Ajuntament de Rubí
Actualitat | 11 de maig de 2019

REDACCIÓ
José Luis Ariño era l'actual gerent de l'Ajuntament des de 2015. / Cedida
José Luis Ariño, gerent de l’Ajuntament de Rubí des de 2015, ha mort aquest dissabte a l’edat de 55 anys i després de lluitar durant anys contra un càncer. Tot el consistori rubinenc ha manifestat el seu condol a la família i amistats a través d’un comunicat institucional. En aquest, expressa “la immensa buidor que deixa a l’organització. El seu tarannà amable i dialogant, la seva predisposició a col·laborar i la seva capacitat de lideratge fan que sigui una pèrdua impossible de restablir.”

Nascut a Barbastro el 13 de maig de 1963, Ariño es va formar com a educador especialitzat a l’Escola d’Educadors Especialitzats de la Diputació de Barcelona el 1989 i, tres anys més tard, va aconseguir la diplomatura de Treball Social a la Universitat de Barcelona (UB). El 1996, es va treure el postgrau en Infància i Atenció Primària per la UB. El seu currículum el va completar amb una diplomatura en Educació Social el 2002 i un màster en Direcció i Gestió Pública per ESADE el 2012.

El 1989 va entrar a l’Ajuntament de Rubí, ocupant diversos càrrecs i responsabilitats. Els tres primers anys com a educador social a Serveis Socials, per passar el 1992 a ser responsable de la Unitat d’Inserció Laboral per a persones joves i adultes. Una responsabilitat que va ostentar durant 11 anys.

El 2003 va ser nomenat cap de Serveis Socials i el 2005 va donar el salt a la coordinació de l’Àrea de Política Social i Ciutadania. Era gerent de l'Ajuntament des de 2015 fins a l’actualitat. Formava part de la candidatura del Partit dels Socialistes de Catalunya, ocupant el número 9.

La capella ardent s’ha instal·lat al tanatori de L’Hospitalet Gran Via i la cerimònia de comiat serà diumenge a les 11.30 h.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
La desapareguda masia de Can Claverí
Previsió de calor extrema coincidint amb la Festa Major de Rubí
Alba Garcia guanya el Premi Miquel Segura de recerca amb un treball sobre la dona i l’esport
“És un honor ser el pregoner de les festes de la ciutat que m’ha vist créixer i amb la qual m’identifico”
Una gran festa a l'Escardívol el dijous amb Buhos, Suu i Sixtus
El foc i la música protagonitzen la tradicional revetlla de Sant Joan a l’Escardívol