La comunitat educativa de l’institut La Serreta es talla els cabells en una iniciativa solidària amb malalts de càncer
Actualitat | 13 de maig de 2019

REDACCIÓ
En el marc d’una jornada de cosmètica oncològica i autoestima, professorat, alumnat i familiars de l’institut La Serreta van participar en el projecte ‘Per tu em pelo’, una tallada col·lectiva de cabells per poder crear una perruca oncològica que entregaran a una jove que està malalta.

El projecte, emmarcat dins el Servei Innova FP de l’Institut La Serreta de Rubí, va comptar amb la col•laboració d’entitats com Picam, Stanpa i Pulseras Rosas, que treballen en el camp oncològic. L’objectiu va ser recollir prou cabells de llargada mínima 25 cm (no tractats) i 35 cm (tractats), que han estat enviats a l’associació Pulseras Rosas, qui crearà la perruca oncològica de cabells naturals i que a finals de maig es lliurarà a la noia malalta.

A més de la tallada de cabells, durant la jornada es van oferir tallers de la mà de Picam Molins de Rei i Stanpa Madrid sobre cosmètica oncològica, perruques, mocadors i autoestima, destinats als cicles formatius Atenció a les Persones en Situació de Dependència i Perruqueria i Cosmètica Capil·lar.

La jornada va ser un èxit de participació, ja que tota la comunitat educativa es va abocar i van participar docents, alumnes i familiars d’alumnes de l’ESO, el batxillerat i els cicles formatius. Es van recol·lectar 2,700 kg de cabells, en 39 trenes, que ja es van enviar a Pulseras Rosas, amb les indicacions de les característiques demanades per la jove.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Desaparegut un rubinenc des del 4 de maig
Rubí supera els 2.000 casos de contagis de coronavirus
Rubí entra a la fase 1: quines activitats estan permeses?
Rubí passa aquest dilluns a la fase 0,5 del desconfinament
Un grup de joves impulsa una iniciativa solidària per ajudar els immigrants rubinencs que s’han quedat sense recursos
El comerç local i els restaurants reprenen l'activitat a baix ritme i amb moltes dificultats