La comunitat educativa de l’institut La Serreta es talla els cabells en una iniciativa solidària amb malalts de càncer
Actualitat | 13 de maig de 2019

REDACCIÓ
En el marc d’una jornada de cosmètica oncològica i autoestima, professorat, alumnat i familiars de l’institut La Serreta van participar en el projecte ‘Per tu em pelo’, una tallada col·lectiva de cabells per poder crear una perruca oncològica que entregaran a una jove que està malalta.

El projecte, emmarcat dins el Servei Innova FP de l’Institut La Serreta de Rubí, va comptar amb la col•laboració d’entitats com Picam, Stanpa i Pulseras Rosas, que treballen en el camp oncològic. L’objectiu va ser recollir prou cabells de llargada mínima 25 cm (no tractats) i 35 cm (tractats), que han estat enviats a l’associació Pulseras Rosas, qui crearà la perruca oncològica de cabells naturals i que a finals de maig es lliurarà a la noia malalta.

A més de la tallada de cabells, durant la jornada es van oferir tallers de la mà de Picam Molins de Rei i Stanpa Madrid sobre cosmètica oncològica, perruques, mocadors i autoestima, destinats als cicles formatius Atenció a les Persones en Situació de Dependència i Perruqueria i Cosmètica Capil·lar.

La jornada va ser un èxit de participació, ja que tota la comunitat educativa es va abocar i van participar docents, alumnes i familiars d’alumnes de l’ESO, el batxillerat i els cicles formatius. Es van recol·lectar 2,700 kg de cabells, en 39 trenes, que ja es van enviar a Pulseras Rosas, amb les indicacions de les característiques demanades per la jove.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
El PSC exigeix a la Generalitat que dialogui amb l’Ajuntament i no prengui decisions unilaterals en referència al centre de ‘menes’
“Per a nosaltres, és molt important la rotació dels aparcaments”
Nova manifestació contra el centre de menors estrangers no acompanyats
La Generalitat transfereix la titularitat de l’avinguda de l’Estatut
L’Escardívol es mou al ritme de Los 40 Primavera Pop
El col·lectiu immigrant reivindica el dret a votar