Els Gegants de Rubí visiten La Llacuna
Cultura | 13 de maig de 2019

REDACCIÓ
La Paula, el Galderic i l’Orelletes, figures dels Gegants de Rubí, van visitar dissabte la localitat de La Llacuna, a l’Anoia, per participar en la Trobada de Gegants del municipi, coincidint amb el 25è aniversari dels seus gegants, Maria i Andreu.

A més de la colla rubinenca i la local, la trobada va comptar amb la participació de les colles d’Alcoi (Alacant), Sant Julià de Loria (Andorra), Cabrera de Mas, Vilanova d’Espoia, Sant Fruitós de Bages, el barri del Poblenou de Manresa, Vila-Seca, Gavà, Blancafort i Aiguafreda, entre altres.

Les activitats geganteres van arrencar a les 16.30 h amb la plantada de gegants a la Plaça Major, i dues després, es va iniciar la passejada de gegants per la localitat, que va finalitzar de nou a la plaça Major, on van tenir lloc la presentació de les colles, els balls de lluïment i l’acte protocol·lari de celebració de l’aniversari de la colla local. El ball conjunt de tots els gegants va cloure la Trobada.

Diumenge vinent, els Gegants de Rubí participaran en la Trobada de Gegants de Guinardó, en el marc de de la Festa Major d’aquest barri barceloní.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Desaparegut un rubinenc des del 4 de maig
Rubí supera els 2.000 casos de contagis de coronavirus
Rubí entra a la fase 1: quines activitats estan permeses?
Rubí passa aquest dilluns a la fase 0,5 del desconfinament
Un grup de joves impulsa una iniciativa solidària per ajudar els immigrants rubinencs que s’han quedat sense recursos
El comerç local i els restaurants reprenen l'activitat a baix ritme i amb moltes dificultats