Els Gegants de Rubí visiten La Llacuna
Cultura | 13 de maig de 2019

REDACCIÓ
La Paula, el Galderic i l’Orelletes, figures dels Gegants de Rubí, van visitar dissabte la localitat de La Llacuna, a l’Anoia, per participar en la Trobada de Gegants del municipi, coincidint amb el 25è aniversari dels seus gegants, Maria i Andreu.

A més de la colla rubinenca i la local, la trobada va comptar amb la participació de les colles d’Alcoi (Alacant), Sant Julià de Loria (Andorra), Cabrera de Mas, Vilanova d’Espoia, Sant Fruitós de Bages, el barri del Poblenou de Manresa, Vila-Seca, Gavà, Blancafort i Aiguafreda, entre altres.

Les activitats geganteres van arrencar a les 16.30 h amb la plantada de gegants a la Plaça Major, i dues després, es va iniciar la passejada de gegants per la localitat, que va finalitzar de nou a la plaça Major, on van tenir lloc la presentació de les colles, els balls de lluïment i l’acte protocol·lari de celebració de l’aniversari de la colla local. El ball conjunt de tots els gegants va cloure la Trobada.

Diumenge vinent, els Gegants de Rubí participaran en la Trobada de Gegants de Guinardó, en el marc de de la Festa Major d’aquest barri barceloní.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Mor un motociclista rubinenc després de xocar contra un cotxe a Sant Muç
El bar Sant Patrick’s, afectat per un petit incendi
Preocupació a Sant Jordi Parc per les trobades nocturnes de joves a una nau abandonada
Rubí registra una norantena d’incidències per la tempesta
Reconeixement als alumnes rubinencs amb millors notes a la Selectivitat
Investiguen un menor que conduïa una moto sense carnet i va atropellar una dona al carrer Cervantes