L’artista Miquel Mas proposa ‘Un viatge a l’Àfrica negra’ a La Claraboia i el Museu Vallhonrat
Cultura | 14 de maig de 2019

REDACCIÓ
L’artista rubinenc Miquel Mas ha inaugurat una doble exposició que es reparteix entre l’espai d’art La Claraboia i el Museu Etnogràfic Vallhonrat. En aquestes mostres, Mas convida el públic a fer ‘Un viatge a l’Àfrica negra’, a través d’obres inspirades pels viatges que l’artista ha fet a diferents països del continent africà.

A la Claraboia, hi ha un recull de peces de petit format i alguns objectes curiosos que Mas ha col·leccionat durant els seus viatges a països del continent africà, mentre que al Museu Vallhonrat hi ha les obres de format més gran. Les creacions són en llapis i pintura acrílica i, amb el segell propi de Miquel Mas, transmeten més enllà de records, moltes emocions.

La inauguració de la mostra va comptar amb la presència de l’alcaldessa, Ana M. Martínez, i el regidor de Cultura, Moisés Rodríguez. Durant la seva intervenció, Martínez va ressaltar la qualitat de la proposta: “És un treball molt interessant ja que ens permet veure el món a través dels ulls de l’artista i el seu pinzell. És una finestra per descobrir alguna cosa més de l’Àfrica”.

Les entitats ACSPROSC, ACSO, Mandeganes i Senegambia han col·laborat en la proposta. L’exposició a La Claraboia es podrà veure fins al 24 de maig i la del Museu Vallhonrat fins al dia 25 de maig. Aquest últim dia tindrà lloc l’acte de cloenda de la mostra, coincidint amb el Dia de l’Àfrica, durant el qual s’oferirà una mostra de gastronomia senegalesa.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Mor un motociclista rubinenc després de xocar contra un cotxe a Sant Muç
El bar Sant Patrick’s, afectat per un petit incendi
Preocupació a Sant Jordi Parc per les trobades nocturnes de joves a una nau abandonada
Rubí registra una norantena d’incidències per la tempesta
Reconeixement als alumnes rubinencs amb millors notes a la Selectivitat
Investiguen un menor que conduïa una moto sense carnet i va atropellar una dona al carrer Cervantes