L’artista Miquel Mas proposa ‘Un viatge a l’Àfrica negra’ a La Claraboia i el Museu Vallhonrat
Cultura | 14 de maig de 2019

REDACCIÓ
L’artista rubinenc Miquel Mas ha inaugurat una doble exposició que es reparteix entre l’espai d’art La Claraboia i el Museu Etnogràfic Vallhonrat. En aquestes mostres, Mas convida el públic a fer ‘Un viatge a l’Àfrica negra’, a través d’obres inspirades pels viatges que l’artista ha fet a diferents països del continent africà.

A la Claraboia, hi ha un recull de peces de petit format i alguns objectes curiosos que Mas ha col·leccionat durant els seus viatges a països del continent africà, mentre que al Museu Vallhonrat hi ha les obres de format més gran. Les creacions són en llapis i pintura acrílica i, amb el segell propi de Miquel Mas, transmeten més enllà de records, moltes emocions.

La inauguració de la mostra va comptar amb la presència de l’alcaldessa, Ana M. Martínez, i el regidor de Cultura, Moisés Rodríguez. Durant la seva intervenció, Martínez va ressaltar la qualitat de la proposta: “És un treball molt interessant ja que ens permet veure el món a través dels ulls de l’artista i el seu pinzell. És una finestra per descobrir alguna cosa més de l’Àfrica”.

Les entitats ACSPROSC, ACSO, Mandeganes i Senegambia han col·laborat en la proposta. L’exposició a La Claraboia es podrà veure fins al 24 de maig i la del Museu Vallhonrat fins al dia 25 de maig. Aquest últim dia tindrà lloc l’acte de cloenda de la mostra, coincidint amb el Dia de l’Àfrica, durant el qual s’oferirà una mostra de gastronomia senegalesa.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Rubí supera els 2.000 casos de contagis de coronavirus
Rubí entra a la fase 1: quines activitats estan permeses?
Detingut un rubinenc quan robava amb un altre home en una casa de Sant Cugat
Rubí passa aquest dilluns a la fase 0,5 del desconfinament
Un grup de joves impulsa una iniciativa solidària per ajudar els immigrants rubinencs que s’han quedat sense recursos
El comerç local i els restaurants reprenen l'activitat a baix ritme i amb moltes dificultats