La Generalitat transfereix la titularitat de l’avinguda de l’Estatut
Actualitat | 17 de maig de 2019

REDACCIÓ
La Generalitat de Catalunya ha transferit la titularitat de l’avinguda de l’Estatut a l’Ajuntament de Rubí. Es tracta del tram comprès entre Sant Cugat i la intersecció amb la C-1413, un canvi que és fruit d’un acord entre les dues administracions i que es va fer efectiu el dilluns quan el director general d’Infraestructures de la Generalitat va signar la petició que el consistori havia fet al Ple.

Aquest canvi de titularitat de la via obre la porta a convertir una carretera en carrer i, per tant, a iniciar mesures encaminades a pacificar el trànsit a l’avinguda de l’Estatut.

Ara, manca per conèixer quines són les alternatives a la circulació per aquesta zona, ja que es tracta d’una via que suporta molt de trànsit. En el seu moment, l’alcaldessa, Ana M. Martínez, va dir que l’E-16, la B-30 i la C-1413, amb diferents recorreguts, podrien funcionar fàcilment com a zona de pas alternativa.

Pel que fa a la reforma del carrer, fa uns mesos Martínez ja va dir que la intenció de l’Ajuntament és eliminar un carril de la circulació, implantar un carril bicicleta i ampliar la zona de passeig.

La titularitat de l’avinguda de l’Estatut és una reivindicació històrica de la ciutat i especialment dels veïns que hi viuen a prop.
L’avinguda de l’Estatut suporta un elevat trànsit cada dia. / Carla Abril
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
La desapareguda masia de Can Claverí
Previsió de calor extrema coincidint amb la Festa Major de Rubí
Alba Garcia guanya el Premi Miquel Segura de recerca amb un treball sobre la dona i l’esport
“És un honor ser el pregoner de les festes de la ciutat que m’ha vist créixer i amb la qual m’identifico”
Una gran festa a l'Escardívol el dijous amb Buhos, Suu i Sixtus
El foc i la música protagonitzen la tradicional revetlla de Sant Joan a l’Escardívol