El PSC exigeix a la Generalitat que dialogui amb l’Ajuntament i no prengui decisions unilaterals en referència al centre de ‘menes’
Política | 20 de maig de 2019

REDACCIÓ
El Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) de Rubí ha emès un comunicat aquest dilluns en relació a l’obertura d’un centre de menors no acompanyats a l’antic hotel Terranova, a Can Rosés. En aquest comunicat els socialistes exigeixen al govern de la Generalitat que “dialogui amb l’Ajuntament de Rubí i amb la ciutadania i que deixi de prendre decisions unilaterals per després amagar-se darrere de l’alcaldessa perquè els solucionin els problemes”.

A més, també demanen a la Generalitat que “respecti l’Ajuntament i els ciutadans i ciutadanes de Rubí”, alhora que assenyalen que “fa molts anys que la Generalitat no aixeca el telèfon davant les necessitats de Rubí”. Segons el PSC, cal buscar solucions efectives “i per la via de la imposició que utilitza la Generalitat no ho aconseguirem”.

D’altra banda, els socialistes rubinencs també posen de relleu “la incapacitat manifesta del govern, i especialment d’Esquerra Republicana de Catalunya, per gestionar l’arribada de menors estrangers no acompanyats”.

Segons el comunicat, el PSC sempre estarà a favor de la integració social d’aquelles persones que arriben al nostre país a cercar un futur millor, però per aconseguir-ho “cal diàleg, treball conjunt i defugir de les decisions anàrquiques que pren el govern”.

També insten a la Generalitat a tancar urgentment el ‘Protocol d’aterratge’ que va anunciar a l’abril amb la participació de tots els agents implicats per coordinar millor les accions per l’obertura de nous centres de menors estrangers no acompanyats als municipis.
La candidata del PSC, Ana M. Martínez, dirigint-se als veïns de Can Rosés. / Carla Abril
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
La desapareguda masia de Can Claverí
Previsió de calor extrema coincidint amb la Festa Major de Rubí
Alba Garcia guanya el Premi Miquel Segura de recerca amb un treball sobre la dona i l’esport
“És un honor ser el pregoner de les festes de la ciutat que m’ha vist créixer i amb la qual m’identifico”
Una gran festa a l'Escardívol el dijous amb Buhos, Suu i Sixtus
El foc i la música protagonitzen la tradicional revetlla de Sant Joan a l’Escardívol