Les empreses locals creades amb l’assessorament de l’OSE presenten la taxa de supervivència més alta de la demarcació
Economia | 20 de maig de 2019

REDACCIÓ
Les empreses creades el 2015 amb l’assessorament de l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) de l’Ajuntament de Rubí mostren, al cap de tres anys, una taxa de supervivència del 77,3%; un índex superior a la del Vallès Occidental (59,6%) i a la de la demarcació de Barcelona (59,8%). En els últims cinc anys, la taxa de supervivència mitjana a Rubí és del 64,4%, mentre que a la comarca és del 59,5% i a la demarcació de Barcelona del 58,7%.

La Diputació de Barcelona realitza cada any un estudi en el qual s’analitza la situació de les empreses que s’han constituït a la demarcació amb l’assessorament dels 44 centres locals de serveis a les empreses de la zona, entre els quals hi ha l’OSE. A tota la demarcació de Barcelona, 1.592 persones emprenedores van posar en marxa una empresa l’any 2015 amb l’acompanyament dels serveis a les empreses dels seus municipis. A Rubí, ho van fer 23 persones, de les quals 22 han participat en l’estudi (95,7%).

L’estudi també conclou que les empreses que es mantenen en funcionament tres anys després tenen de mitjana 1,5 persones en plantilla i una facturació mitjana de 60.735 euros. El 64,7% diu que l’empresa té bones perspectives de cara a l’any vinent.
L'OSE està ubicada a la masia de Can Serra. / Arxiu
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Rubí registra 7 nous casos positius de coronavirus en l’última setmana
L’Ajuntament regularà l’ús de la pirotècnia per evitar molèsties als col·lectius vulnerables
Bon Preu ha inaugurat un Esclat a Rubí
Amazon confirma que obrirà un centre logístic a Can Rosés
Lleuger descens del preu del lloguer a Rubí
Els treballadors de Continental arriben a un principi acord d’indemnització pels acomiadaments