El mític grup La Unión se suma al cartell del RRandom Festival
Cultura | 24 de maig de 2019

REDACCIÓ
El mític grup de pop rock i new wave La Unión actuarà el 29 de juny, durant la Nit Golfa, a l’Escardívol, sumant-se així als artistes i grups confirmats del Rubí Random Music Festival. L’exitosa banda dels anys 80 i 90 pujarà a l’escenari per rememorar alguns dels seus grans èxits com ‘Lobo Hombre en París’, ‘Sildavia’, ‘El Rey del Ring’, ‘Maracaibo’ o ‘Más y más’, però també per repassar alguns dels seus treballs posteriors. La Unión està formada per Rafa Sánchez, com a vocalista, Luís Bolín, a càrrec del baix, i Mario Martínez, a la guitarra, és a dir, tres dels quatre membres dels seus inicis, quan corria l’any 1984.

Altres grups
Amb la confirmació de La Unión, el cartell del Rubí Random Music Festival continua creixent. Recordem que ja s’han anunciat altres concerts com els de Versión Impossible, que també serà el 29 de juny a l’Escardívol i que tornarà a fer ballar el públic rubinenc amb les seves versions i la seva divertida posada en escena.

El 22 de juny a l’Escardívol el festival omplirà de rock l’Escardívol amb els concerts de la banda valenciana de rock Los Zigarros, de Kaotiko i de Kiss of Death, grup tribut a Kiss. Altres actuacions confirmades són les de la jove artista Suu i de la banda de versions Sixtus, totes dues el 27 de juny a l’Escardívol, una nit que també comptarà amb el concert del grup català Buhos.
La Unión actuarà la Nit Golfa a l’Escardívol. / Cedida
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Promoció de més d’un centenar d’habitatges a Rubí
Mor Inés Martín, del Centre d'Imatge Ponsico
El Mercat organitza la Bicicletada coincidint amb la Setmana de la Mobilitat Sostenible
Moció conjunta d’ERC, ECP i l’AUP perquè la ciutat declari l’estat d’emergència climàtica
El CEB Sant Jordi organitza el IV Torneig Ciutat de Rubí
El govern demana paciència pel retard en les obres del Casino, que atribueix al Tribunal Català de Contractes del Sector Públic