Eufòria a la seu del PSC per la clara victòria a les municipals
Política | 27 de maig de 2019

MARTA CABRERA
L’escrutini electoral d’aquest 26 de maig s’ha viscut amb molta eufòria a la seu del Partits dels Socialistes de Catalunya (PSC), on s’han congregat nombrosos militants i simpatitzants. Segons avançava l’escrutini de vots i es confirmava la victòria socialista, amb 10.487 vots i 10 regidors, l’alegria era cada cop més visible. Ampolles de cava, felicitacions i fins i tot llàgrimes d’emoció han estat les protagonistes de la nit electoral a la seu de Cal Príncep.

La candidata i actual alcaldessa, Ana M. Martínez, amb emoció continguda, ha mostrat la seva satisfacció pels resultats aconseguits i ha agraït en el nom de l’equip socialista el suport “de totes les persones que avui han tornat a dir que Rubí és socialista” i que “ens han fet la confiança perquè puguem treballar millor per la ciutat i per això ens han donat més confiança”. Martínez ha assegurat que “no decebrem a ningú i treballarem molt per la ciutat” i ha afegit que “la ciutadania ha parlat avui, i ens ha donat les regnes del govern municipal i treballarem amb aquest mandat”.

Tot i no entrar en possibles pactes de govern, l’alcaldable considera que amb quatre regidors més que en el mandat que ha finalitzat, podran treballar millor i espera que “la resta de grups ens acompanyin”.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Apollo XXV guanya el Concurs de Comparses de Carnaval 2020
Cali y El Dandee, Bombai, Ana Guerra i Miki Núñez són els caps de cartell del Primavera Pop a Rubí
Trobada de robòtica de les escoles Ribas, Balmes, Maristes i Montserrat
El Ple rebutja l’obertura de l’abocador de Can Balasc amb l’abstenció del govern
Una desena d’activitats per celebrar el Dia d’Andalusia a Rubí
Mar Coll i Nausicaa Bonnín oferiran una xerrada sobre cinema al Pau Casals