Cs reconeix que esperaven més i anuncien que volen “estendre la mà a totes les forces polítiques”
Política | 27 de maig de 2019

MARTA CABRERA
Ciutadans (Cs) ha aconseguit treure 3 regidors a les eleccions municipals, un menys respecte als comicis del 2015. Roberto Martín, alcaldable de la formació taronja, ha dit que “no és un bon resultat, però els tres regidors de Cs tenen un valor molt especial per la ciutat”. Cs ha aconseguit un 10,41% dels vots (-3,92%) i 3.308 paperetes (-599).

Martín, tot i el retrocés, s’ha mostrat força satisfet perquè Ciutadans serà una força decisiva en la nova composició del Ple i no tanca les portes a arribar acords amb cap partit: “Volem treballar i estendre la mà a totes les forces polítiques i quan dic totes, és totes, independentment de la seva ideologia política, cal avançar com a ciutat i posar sobre la taula els problemes reals de la gent i projectes de ciutat”. El candidat també ha dit que amb els seus 3 regidors volen incidir al màxim en el nou govern, especialment pel que fa al manteniment de la ciutat, la neteja, la seguretat i les urbanitzacions: “Serem una eina molt útil per Rubí”.
Ciutadans va seguir la nit electoral des de la seva seu. / Carla Abril
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Promoció de més d’un centenar d’habitatges a Rubí
Mor Inés Martín, del Centre d'Imatge Ponsico
El Mercat organitza la Bicicletada coincidint amb la Setmana de la Mobilitat Sostenible
Moció conjunta d’ERC, ECP i l’AUP perquè la ciutat declari l’estat d’emergència climàtica
El CEB Sant Jordi organitza el IV Torneig Ciutat de Rubí
El govern demana paciència pel retard en les obres del Casino, que atribueix al Tribunal Català de Contractes del Sector Públic