Decepció a Junts per Rubí per perdre la representació a l’Ajuntament
Política | 27 de maig de 2019

CRISTINA CARRASCO
El candidat de Junts per Rubí (JxR), Jaume Buscallà, ha reconegut que els resultats electorals d’aquest diumenge han estat molt dolents per a la formació, que no ha obtingut representació a l’Ajuntament.

Buscallà ha assenyalat que la situació d’inici per a la seva candidatura era complicada, després d’un mandat en el qual han tingut un regidor trànsfuga i el segon que va abandonar el projecte per discrepàncies amb el partit en l’últim any. Amb aquests antecedents, el candidat considera que, tot i els esforços de la candidatura, que han fet una campanya breu però molt intensa, “no hem tingut temps de remuntar”.

A més, també ha apuntat que la pèrdua de vots ha estat fruit d’una sèrie de circumstàncies com els resultats dels comicis generals a l’abril ha afavorit clarament alguns partits, com el Partit Socialista, i com la pròpia dinàmica interna de la situació política a Rubí, amb un vot polaritzat entre un govern socialista que demanava continuïtat i ERC que ha demanat el vot útil per al canvi.

En aquest sentit, ha tornat a lamentar que els republicans no apostessin fa quatre anys per liderar el canvi de govern amb la majoria independentista que hi havia. “El tren només passa una vegada, i ara per ara, a Rubí ja no hi ha aquesta majoria”. Buscallà també a desitjat “sort i encerts” al PSC i ha animat a la seva candidata, Ana M. Martínez, a “que arrisqui, sigui valenta i decideixi un model de ciutat”.

L’assemblea de Junts per Rubí es trobarà aquest vespre per valorar més en profunditat els resultats i plantejar les opcions de futur.
El candidat de Junts per Rubí, ahir durant el recompte. / Carla Abril
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Rubí registra 7 nous casos positius de coronavirus en l’última setmana
Lleuger descens del preu del lloguer a Rubí
L’AV de la Zona Mercat lliurarà aquest mes els premis Gent del Barri, Gent de Rubí
Comencen les obres de rehabilitació del Casino després d'un any i mig de retard
Forçats a marxar
Inspecció de Treball inspecciona les obres del carrer Lourdes per possibles irregularitats