Tristesa al PP després de quedar-se sense representació al Ple
Política | 27 de maig de 2019

REDACCIÓ
El Partit Popular (PP) ha perdut la representació al Ple de l’Ajuntament. El partit va treure el 2015 dos regidors -tot i que ara mateix els populars no en tenien cap per l’expulsió de Jonatan Cobo i Noèlia Borque del partit- i després de les eleccions de diumenge s’han quedat a zero.

El Partit Popular, que ja partia d’un mal resultat, ha retrocedit gairebé 5 punts i ha perdut la meitat dels vots, quedant-se amb 1.171 paperetes i un 3,69% del suport.

L’alcaldable Juan José Giner, ha reconegut que els resultats són “dolents” i que estan en consonància amb la resta de la comarca: “S’ha ajuntat tot una mica, a nivell general, l’entrada de Vox i no haver tingut veu al Ple en els darrers mesos”. Giner també ha lamentat que els resultats hagin deixat la ciutat “sense representació de la dreta”, però “respecta” que la ciutadania “hagi volgut un altre cop que l’esquerra governi a Rubí”.

A partir d’aquí, Giner creu que durant els propers anys, el PP “viurà una travessia pel desert”, però que continuarà treballant per enfortir el partit i establir vincles i relacions amb entitats, associacions i ciutadania en general.
L'alcaldable del PP, resignat davant la pèrdua de representació al Ple. / Carla Abril
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
La desapareguda masia de Can Claverí
Previsió de calor extrema coincidint amb la Festa Major de Rubí
Alba Garcia guanya el Premi Miquel Segura de recerca amb un treball sobre la dona i l’esport
“És un honor ser el pregoner de les festes de la ciutat que m’ha vist créixer i amb la qual m’identifico”
Una gran festa a l'Escardívol el dijous amb Buhos, Suu i Sixtus
El foc i la música protagonitzen la tradicional revetlla de Sant Joan a l’Escardívol