Última jornada de la lliga escolar al CN Rubí
Esports | 31 de maig de 2019

CNR
La 5a i última jornada de la lliga escolar de natació es va disputar dissabte passat al Club Natació Rubí. La lliga va comptar amb la participació del Club Esportiu Àgora, el Club Esportiu Europa Sports Center, el Club Natació Caldes, el Club Natació Pinetons Cardedeu i el club rubinenc. Tots els esportistes que formen part de la preescola esportiva van poder participar en aquesta lliga sense caràcter competitiu amb l’objectiu d’adquirir les habilitats aquàtiques necessàries per a la seva etapa com a futurs esportistes del club. En aquesta última jornada, tots els esportistes van obtenir el casquet oficial de la lliga de record i una medalla com a reconeixement del seu esforç durant aquestes cinc jornades.


Triatló
Dissabte passat, el triatleta del CN Rubí Alfonso Martinez, va competir al triatló de Tarragona en la modalitat ‘Sprint’, finalitzant en la 63a posició de la general i en una meritòria 8a posició del seu grup d’edat.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Promoció de més d’un centenar d’habitatges a Rubí
Mor Inés Martín, del Centre d'Imatge Ponsico
El Mercat organitza la Bicicletada coincidint amb la Setmana de la Mobilitat Sostenible
Moció conjunta d’ERC, ECP i l’AUP perquè la ciutat declari l’estat d’emergència climàtica
El CEB Sant Jordi organitza el IV Torneig Ciutat de Rubí
El govern demana paciència pel retard en les obres del Casino, que atribueix al Tribunal Català de Contractes del Sector Públic