Un or i dues plates per al Club Balmes Rubí en el Campionat de Catalunya Promoció Júnior
Esports | 31 de maig de 2019

Balmes Rubí
El Club Balmes Rubí va participar diumenge passat en el campionat de Catalunya Promoció Júnior. En Promoció II, per a competidors amb cinturons de blau fins a negre, el club rubinenc va obtenir grans resultats, amb un or i dues plates. Joan Ramón va penjar-se la medalla d’or imposant-se als seus quatre rivals. Marta Moreno i Adrià Martos van fer un gran campionat i van guanyar medalles de plata, perdent la final per la mínima en el punt d’or.

Per la seva banda, Miriam Granell va realitzar un gran combat, però va perdre 10-9 contra la campiona de la categoria. Francesc Moreno va passar una ronda i va perdre en un combat molt igualat en el segon, quedant-se sense medalla, però molt satisfet de la seva participació.

A més, en Promoció I, per cinturons inferiors a blau, va participar Rafa Vélez, que va començar molt bé el combat, però no el va poder acabar per lesió.

Finalment, cal destacar la gran feina dels tècnics José Luis Prieto, Unai Flores i Daniel Martos, que van cobrir perfectament els vuit tapissos en els quals es va desenvolupar la competició.
Els participants del Balmes participants en el campionat. / Cedida
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Promoció de més d’un centenar d’habitatges a Rubí
Mor Inés Martín, del Centre d'Imatge Ponsico
El Mercat organitza la Bicicletada coincidint amb la Setmana de la Mobilitat Sostenible
Moció conjunta d’ERC, ECP i l’AUP perquè la ciutat declari l’estat d’emergència climàtica
El CEB Sant Jordi organitza el IV Torneig Ciutat de Rubí
El govern demana paciència pel retard en les obres del Casino, que atribueix al Tribunal Català de Contractes del Sector Públic