Un or i dues plates per al Club Balmes Rubí en el Campionat de Catalunya Promoció Júnior
Esports | 31 de maig de 2019

Balmes Rubí
El Club Balmes Rubí va participar diumenge passat en el campionat de Catalunya Promoció Júnior. En Promoció II, per a competidors amb cinturons de blau fins a negre, el club rubinenc va obtenir grans resultats, amb un or i dues plates. Joan Ramón va penjar-se la medalla d’or imposant-se als seus quatre rivals. Marta Moreno i Adrià Martos van fer un gran campionat i van guanyar medalles de plata, perdent la final per la mínima en el punt d’or.

Per la seva banda, Miriam Granell va realitzar un gran combat, però va perdre 10-9 contra la campiona de la categoria. Francesc Moreno va passar una ronda i va perdre en un combat molt igualat en el segon, quedant-se sense medalla, però molt satisfet de la seva participació.

A més, en Promoció I, per cinturons inferiors a blau, va participar Rafa Vélez, que va començar molt bé el combat, però no el va poder acabar per lesió.

Finalment, cal destacar la gran feina dels tècnics José Luis Prieto, Unai Flores i Daniel Martos, que van cobrir perfectament els vuit tapissos en els quals es va desenvolupar la competició.
Els participants del Balmes participants en el campionat. / Cedida
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
La desapareguda masia de Can Claverí
Previsió de calor extrema coincidint amb la Festa Major de Rubí
Alba Garcia guanya el Premi Miquel Segura de recerca amb un treball sobre la dona i l’esport
“És un honor ser el pregoner de les festes de la ciutat que m’ha vist créixer i amb la qual m’identifico”
Una gran festa a l'Escardívol el dijous amb Buhos, Suu i Sixtus
El foc i la música protagonitzen la tradicional revetlla de Sant Joan a l’Escardívol