Noves sortides del Club Ciclista Rubí
Esports | 31 de maig de 2019

CCR
El Club Ciclista Rubí ha organitzat la 14a sortida dels tres grups de l’entitat per aquest 2 de juny. Tots tres grups sortiran de la plaça Doctor Guardiet. El Grup A sortirà a les 7 hores per fer un recorregut de 155 km fins a Seva. L’anada serà per Montcada, La Roca, Santa Maria de Palautordera i Collformic, mentre que la tornada serà per Centelles, Sant Feliu, Caldes, Sentmenat, Castellar i Terrassa, fins a Rubí.

El Grup B sortirà a les 7.30 hores i realitzarà un itinerari de 115 km fins a Olivella, passant per Molins, El Pla, Sant Boi, Castelldefels i Sitges. La tornada serà per Sant Pere Molanta, Ordal i Molins.

Finalment, el grup C sortirà a les 7.30 hores per fer una ruta de 90 km fins a Marganell. A l’anada passaran per les poblacions de Terrassa, Monistrol i per la Font dels Monjos, mentre que la tornada serà per Monistrol, Can Sedó i Olesa.

El Club recorda que estan oberts a noves incorporacions i que aquells aficionats a la bici, poden contactar amb l’entitat per a rebre més informació.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
La desapareguda masia de Can Claverí
Previsió de calor extrema coincidint amb la Festa Major de Rubí
Alba Garcia guanya el Premi Miquel Segura de recerca amb un treball sobre la dona i l’esport
“És un honor ser el pregoner de les festes de la ciutat que m’ha vist créixer i amb la qual m’identifico”
Una gran festa a l'Escardívol el dijous amb Buhos, Suu i Sixtus
El foc i la música protagonitzen la tradicional revetlla de Sant Joan a l’Escardívol