Noves sortides del Club Ciclista Rubí
Esports | 31 de maig de 2019

CCR
El Club Ciclista Rubí ha organitzat la 14a sortida dels tres grups de l’entitat per aquest 2 de juny. Tots tres grups sortiran de la plaça Doctor Guardiet. El Grup A sortirà a les 7 hores per fer un recorregut de 155 km fins a Seva. L’anada serà per Montcada, La Roca, Santa Maria de Palautordera i Collformic, mentre que la tornada serà per Centelles, Sant Feliu, Caldes, Sentmenat, Castellar i Terrassa, fins a Rubí.

El Grup B sortirà a les 7.30 hores i realitzarà un itinerari de 115 km fins a Olivella, passant per Molins, El Pla, Sant Boi, Castelldefels i Sitges. La tornada serà per Sant Pere Molanta, Ordal i Molins.

Finalment, el grup C sortirà a les 7.30 hores per fer una ruta de 90 km fins a Marganell. A l’anada passaran per les poblacions de Terrassa, Monistrol i per la Font dels Monjos, mentre que la tornada serà per Monistrol, Can Sedó i Olesa.

El Club recorda que estan oberts a noves incorporacions i que aquells aficionats a la bici, poden contactar amb l’entitat per a rebre més informació.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Promoció de més d’un centenar d’habitatges a Rubí
Mor Inés Martín, del Centre d'Imatge Ponsico
El Mercat organitza la Bicicletada coincidint amb la Setmana de la Mobilitat Sostenible
Moció conjunta d’ERC, ECP i l’AUP perquè la ciutat declari l’estat d’emergència climàtica
El CEB Sant Jordi organitza el IV Torneig Ciutat de Rubí
El govern demana paciència pel retard en les obres del Casino, que atribueix al Tribunal Català de Contractes del Sector Públic