Dos podis per Arquers Rubí en el Campionat de Catalunya d’Aire Lliure
Esports | 31 de maig de 2019

Arquers Rubí
El Club Arquers Rubí va obtenir dos podis i molt bons resultats en el 70è campionat de Catalunya d’Aire Lliure, disputat el 19 de maig a Lleida i organitzat pel Club Tir amb Arc Pardinyes.

En arc compost en categoria, Montse Muñoz va aconseguir disputar el tercer i quart lloc i amb una gran actuació va assolir la tercera posició en la classificació final. D’altra banda, Francisco J. Madrigal, José Pérez, Cesar Flor i Marc Lopera van aconseguir la tercera, setena, vuitena i desena posició respectivament en les rondes classificatòries. A les eliminatòries, Cesar Flor no va superar la primera ronda per poc, mentre que José Pérez i marc Lopera es van enfrontar entre ells. Pérez es va imposar i va passar a quarts de final, on ja no va aconseguir el passi a semifinals per només 4 punts i va ocupar la cinquena posició a la classificació final.

Per la seva banda, Francisco Madrigal, que va accedir directament a quarts, va arribar a la final. En aquesta, malgrat una gran actuació, no va aconseguir l’or per només dos punts. Així, molt meritòria segona posició per a Madrigal en el campionat.

Finalment Cesar Flor i Marc Lopera van ser novens.

En arc Recorbat, Andreu Ramírez i Hernán de las Heras van classificar-se per a les rondes eliminatòries. De las Heras no va poder superar la primera eliminatòria, mentre que Andreu Ramírez va caure a quarts de final davant Raul Quiles, del Club Arquers de Sant Cugat, que després es coronaria com a Campió de Catalunya. Finalment, Ramírez i De las Heras van ocupar la vuitena i novena posició de la classificació final del campionat.

Cal ressaltar que el nivell del campionat va ser molt alt i que va comptar amb una gran participació.
Participants del club rubinenc en el campionat. / Cedida
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
La desapareguda masia de Can Claverí
Previsió de calor extrema coincidint amb la Festa Major de Rubí
Alba Garcia guanya el Premi Miquel Segura de recerca amb un treball sobre la dona i l’esport
“És un honor ser el pregoner de les festes de la ciutat que m’ha vist créixer i amb la qual m’identifico”
Una gran festa a l'Escardívol el dijous amb Buhos, Suu i Sixtus
El foc i la música protagonitzen la tradicional revetlla de Sant Joan a l’Escardívol