El Cadet Femení de l’Esportiu Rubí, a pel Campionat d’Espanya
Esports | 31 de maig de 2019

Núria Julià Fosas
El Cadet Femení de l’Esportiu Rubí Futbol Sala, entrenat per Juan Moraira i el delegat Tomás Martínez, va marxar dijous a Madrid, on disputaran durant tres intensos dies, la primera fase del Campionat d’Espanya, per a aconseguir el seu passi a finals. Els partits tindran lloc al poble de Navalcarnero (Madrid), mentre l’altre grup participant farà el mateix a la ciutat de Càceres.

L’Esportiu Rubí Futbol Sala s’enfrontarà el divendres contra l’Inter Promises d’Aragó i l’Atlètico de Madrid, de la comunitat madrilenya. El dissabte jugarà contra el Gazte de Navarra i el diumenge, per tancar jornada esportiva, l’oponent serà el Campoo d’Enmedio, de Cantàbria.

Els dos primers classificats de cada grup, quatre en total, disputaran els últims partits de la Final Four, els dies 28 i 29 de juny a la ciutat esportiva de la selecció de futbol a Les Fregues, al País Valencià.
Les esportistes rubinenques es troben en molt bona forma i motivades per donar-ho tot i aconseguir classificar-se per a la fase final de la cometició.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Promoció de més d’un centenar d’habitatges a Rubí
Mor Inés Martín, del Centre d'Imatge Ponsico
El Mercat organitza la Bicicletada coincidint amb la Setmana de la Mobilitat Sostenible
Moció conjunta d’ERC, ECP i l’AUP perquè la ciutat declari l’estat d’emergència climàtica
El CEB Sant Jordi organitza el IV Torneig Ciutat de Rubí
El govern demana paciència pel retard en les obres del Casino, que atribueix al Tribunal Català de Contractes del Sector Públic