Bon ambient en la 18a Fira de Col·leccionisme
Cultura | 3 de juny de 2019

REDACCIÓ
Els Amics del Col·leccionisme de Rubí van organitzar el dissabte a la tarda la 18a edició de la Fira del Col·leccionisme. La vintena de parades que van participar en l’activitat es van situar al passeig Francesc Macià, entre els carrers Montserrat i la plaça de Catalunya. “Estem contents perquè hi havia molt d’ambient, entre la fira, les sardanes i el festival Teatre sense teatre”, ha explicat Isidré Forés, secretari de l’entitat organitzadora.

A la fira es podien trobar col·leccions de tota mena: plaques de cava, bitllets de loteria, monedes, sifons, llevataps, didals, embolcalls de sucre, llapis, bolígrafs, punts de llibre, tasses de cafè, vinils, ampolles de gasosa, etc. “A la gent li agrada molt i li crida l’atenció les col·leccions, una de les més impressionants era la de llevataps antics, que també es va poder veure a la fira de l’any passat”.

Coincidint amb la Fira del Col·leccionisme, el Museu Etnogràfic Vallhonrat, recentment guardonat amb la Creu de Sant Jordi, va oferir una jornada de portes obertes.
La fira va tenir lloc el dissabte a la tarda al centre de la ciutat.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Promoció de més d’un centenar d’habitatges a Rubí
Mor Inés Martín, del Centre d'Imatge Ponsico
El Mercat organitza la Bicicletada coincidint amb la Setmana de la Mobilitat Sostenible
Moció conjunta d’ERC, ECP i l’AUP perquè la ciutat declari l’estat d’emergència climàtica
El CEB Sant Jordi organitza el IV Torneig Ciutat de Rubí
El govern demana paciència pel retard en les obres del Casino, que atribueix al Tribunal Català de Contractes del Sector Públic