Un centenar de comerços participaran a la Botiga al carrer, que s’ampliarà per l’illa de vianants
Actualitat | 3 de juny de 2019

REDACCIÓ
Gairebé cent establiments comercials de tots els sectors sortiran al carrer dissabte 8 de juny en una nova edició de la Botiga al Carrer. La 14a edició de la festa gran del comerç local tindrà lloc de 10 a 21 hores a l’illa de vianants aprofitant les places de Catalunya, Doctor Guardiet i Pere Esmendia i, aquest any, creix per Maximí Fornés, Pere Esmendia i Magí Ramentol aprofitant nous carrers de vianants. Fins ara, 99 botigues associades a Comerç Rubí han confirmat que ocuparan als carrers i places del centre per vendre els seus productes, en la majoria dels casos oferint descomptes o promocions especials per aquest dia.

La Botiga al Carrer que organitza Comerç Rubí amb el suport de l’Ajuntament de Rubí va acompanyada d’activitats paralel·les que fan de la proposta comercial una festa de ciutat. Durant tot el dia, la ciutadania podrà afegir-se a la proposta ‘Rubiguiem’ que buscarà records dels veïns i veïnes sobre la ciutat; sumar-se als tallers de rebosteria de Nama’s Bakery i seguir les demostracions del Mercè Tot Labors. L’Associació d’Amics dels Cotxes Antics també mostrarà vehicles clàssics a l’avinguda de Barcelona i Comerç Ciutat sortejarà quatre targetes Comerç amb 25 euros cadascuna entre les persones que es facin ressò a xarxes socials de l’esdeveniment. Durant tota la jornada hi haurà tallers infantils, jocs gegants, pinta cares, patchwork, manualitats, degustacions, ofertes i activitats per a totes les edats. A més, al matí es disputarà un campionat d’escacs i tindrà lloc una cercavila amb el Bòjum.

La música també tindrà especial presència a la Botiga al carrer: la McKensy’s Clan Band posarà música itinerant amb dues cercaviles i la Societat Blues Rubí oferirà diferents concerts. La dinamització inclou un escenari a plaça Catalunya on diverses entitats locals oferiran actuacions i exhibicions: Arts Marcials Mac Rubí (11.30 hores), Aromas del Sur (12.30 hores), Districte V El Portal (17 hores), Bianca (17.45 hores), Temps per tu (18 hores), Escola de música Núria Garriga (18.30 hores), Escola de dansa Sara Alajarín (19.30 hores) i Dinamic Crescendo (20 hores).

Com cada any, la Botiga al carrer manté el vessant solidari. Durant tot el dia, els rubinencs i les rubinenques podran col·laborar amb el Banc dels Aliments en un espai de recollida de productes davant del Condis Mariona. L’Associació Solidària d’Ajuda Veïnal (ASAV) i diverses entitats animalistes també faran difusió de la seva tasca.
La Botiga al carrer tindrà lloc als carrers més cèntrics de la ciutat. / Arxiu
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Rubí registra 7 nous casos positius de coronavirus en l’última setmana
Forçats a marxar
Lleuger descens del preu del lloguer a Rubí
L’AV de la Zona Mercat lliurarà aquest mes els premis Gent del Barri, Gent de Rubí
Una persona amb Covid-19 va assistir a classes de zumba i cycling del Duet Sports
Inspecció de Treball inspecciona les obres del carrer Lourdes per possibles irregularitats