La Lombarda impulsa un concurs de videoclips amb el Piña Rock
Cultura | 4 de juny de 2019

REDACCIÓ
Cartell del concurs.
La productora rubinenca La Lombarda ha impulsat el primer Concurs de Videoclips en el marc del festival Piña Rock, que tindrà lloc durant la Festa Major de Rubí, concretament el 27 de juny a la plaça Salvador Allende.

L’àmbit de participació del concurs és Catalunya i hi podrà participar qualsevol persona independentment de la seva edat. Només s’acceptarà un videoclip per participant i haurà de tenir una durada màxima de 5 minuts. L’idioma de les obres ha de ser l’original, ha de tenir garanties tècniques per ser projectat i han de ser projectes originals realitzats amb posterioritat a l’1 de gener del 2017.

La data límit per participar i entregar els audiovisuals és el 13 de juny i s’han d’entregar en format digital 1920x1080p o 1280x720p, en format .mov, .mp4 amb el vídeo codificat en H264 i àudio en AAC. També serà necessari el full d’inscripció. L’entrega es pot fer en línia a través de qualsevol allotjador d’arxiu, enviant l’enllaç de la descàrrega i el full d’inscripció al correu electrònic lalombardaproducciones@gmail.com.

L’organització de l’InFest decidirà quins són els tres videoclips que passen a la final i un jurat externs s’encarregarà de decidir el guanyador. El premi serà la gravació d’un tema musical de 4 minuts de la banda, en una sessió als Estudis EM Estudis de Terrassa.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
La desapareguda masia de Can Claverí
Previsió de calor extrema coincidint amb la Festa Major de Rubí
Alba Garcia guanya el Premi Miquel Segura de recerca amb un treball sobre la dona i l’esport
“És un honor ser el pregoner de les festes de la ciutat que m’ha vist créixer i amb la qual m’identifico”
Una gran festa a l'Escardívol el dijous amb Buhos, Suu i Sixtus
El foc i la música protagonitzen la tradicional revetlla de Sant Joan a l’Escardívol