La xifra de l’atur a Rubí es redueix en 92 persones al maig
Economia | 5 de juny de 2019

REDACCIÓ
El mes de maig ha deixat bones notícies a Rubí pel que fa al nombre de persones sense feina. Un total de 92 rubinencs i rubinenques han pogut sortir de la llista de l’atur i incoporar-se de nou o per primera vegada al mercat laboral. Aquest descens en les xifres de l’atur segueix la tònica del conjunt de Catalunya i de l’estat.

Aquesta baixada del 2% respecte a les dades d’abril, situa en 4.541 persones el nombre de desocupats a la cituat.

Pel que fa a les dades de la comarca, l’evolució també és positiva. Així, al maig, el Vallès Occidental va enregistrar 48.836 aturats, és a dir, 810 persones menys que al mes d’abril.

Una reducció de l’atur en el conjunt de la comarca que ha estat encapçalada per Sabadell, on 268 persones s’han incorporat al mercat laboral. Terrassa, amb 193, i Rubí, amb 92 persones, són les següents ciutats vallesanes on més ha baixat l’atur.

En contraposició, Castellbisbal (+11), Sant Llorenç Savall (+11) i Sant Quirze (+9) són les localitats que han registrat al maig un increment de l’atur.

A Catalunya, l’atur s’ha reduït en 10.507 persones, mentre que en el conjunt de l’estat espanyol les dades també són positives i registren 83.738 persones menys a l’atur que a l’abril.
Ofiicina del SOC. / Mariona López-Arxiu
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Mor un motociclista rubinenc després de xocar contra un cotxe a Sant Muç
El bar Sant Patrick’s, afectat per un petit incendi
Preocupació a Sant Jordi Parc per les trobades nocturnes de joves a una nau abandonada
L'Ajuntament començarà a planificar la construcció d'una nova piscina municipal d'estiu
Rubí registra una norantena d’incidències per la tempesta
Reconeixement als alumnes rubinencs amb millors notes a la Selectivitat