La xifra de l’atur a Rubí es redueix en 92 persones al maig
Economia | 5 de juny de 2019

REDACCIÓ
El mes de maig ha deixat bones notícies a Rubí pel que fa al nombre de persones sense feina. Un total de 92 rubinencs i rubinenques han pogut sortir de la llista de l’atur i incoporar-se de nou o per primera vegada al mercat laboral. Aquest descens en les xifres de l’atur segueix la tònica del conjunt de Catalunya i de l’estat.

Aquesta baixada del 2% respecte a les dades d’abril, situa en 4.541 persones el nombre de desocupats a la cituat.

Pel que fa a les dades de la comarca, l’evolució també és positiva. Així, al maig, el Vallès Occidental va enregistrar 48.836 aturats, és a dir, 810 persones menys que al mes d’abril.

Una reducció de l’atur en el conjunt de la comarca que ha estat encapçalada per Sabadell, on 268 persones s’han incorporat al mercat laboral. Terrassa, amb 193, i Rubí, amb 92 persones, són les següents ciutats vallesanes on més ha baixat l’atur.

En contraposició, Castellbisbal (+11), Sant Llorenç Savall (+11) i Sant Quirze (+9) són les localitats que han registrat al maig un increment de l’atur.

A Catalunya, l’atur s’ha reduït en 10.507 persones, mentre que en el conjunt de l’estat espanyol les dades també són positives i registren 83.738 persones menys a l’atur que a l’abril.
Ofiicina del SOC. / Mariona López-Arxiu
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Rubí registra 7 nous casos positius de coronavirus en l’última setmana
Lleuger descens del preu del lloguer a Rubí
L’AV de la Zona Mercat lliurarà aquest mes els premis Gent del Barri, Gent de Rubí
Comencen les obres de rehabilitació del Casino després d'un any i mig de retard
Forçats a marxar
Inspecció de Treball inspecciona les obres del carrer Lourdes per possibles irregularitats