La Rambla del Ferrocarril acollirà una mostra d’economia social i solidària
Economia | 5 de juny de 2019

REDACCIÓ
L'activitat tindrà lloc a la rambla del Ferrocarril. / Iban Coca-Arxiu
La rambla del Ferrocarril acollirà el proper dissabte 15 de juny una mostra sobre diferents alternatives de l’activitat econòmica, l’economia social i solidària, l’economia de proximitat i el cooperativisme. La mostra, que tindrà lloc de 10 a 15 hores i també donarà a conéixer les associacions solidàries que treballen a la ciutat, comptarà amb la participació d’empreses del sector energètic, de la banca ètica i de les assegurances, entre altres.

L’exposició es dividirà en dos àmbits. Per una banda, una part expositiva per a empreses i entitats, i per l’altre, un àmbit d’activitats. En aquest darrer espai, destaca la presentació del llibre ‘El poder del poble’, de Xavier Milian a les 12 hores, i un vermut musical a partir de les 13 hores. La mostra està organitzada pel Comitè de Defensa de la República (CDR) i l’Ateneu Cooperatiu del Vallès, en col·laboració amb l’Assemblea Nacional Catalana. A més, dijous 13 a les 19 hores al CRAC hi haurà una xerrada col·loqui sobre aquest tema.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Promoció de més d’un centenar d’habitatges a Rubí
Mor Inés Martín, del Centre d'Imatge Ponsico
El Mercat organitza la Bicicletada coincidint amb la Setmana de la Mobilitat Sostenible
Moció conjunta d’ERC, ECP i l’AUP perquè la ciutat declari l’estat d’emergència climàtica
El CEB Sant Jordi organitza el IV Torneig Ciutat de Rubí
El govern demana paciència pel retard en les obres del Casino, que atribueix al Tribunal Català de Contractes del Sector Públic