El 6è Festival de Blues porta Corey Harris & Hook Herrera, Wax & Boogie i Mister Tchang a Rubí
Cultura | 6 de juny de 2019

REDACCIÓ
La Societat de Blues de Rubí organitza durant tot el cap de setmana –7, 8 i 9 de juny– a la plaça Anselm Clavé la sisena edició del Festival de Blues de Rubí, un conjunt de concerts amb músics de referència mundial, com José Luis Pardo, Wax & Boogie, Mister Tchang, Corey Harris & Hook Herrera, Trizia Band o Sweet Marta.

El concert inaugural del festival, que és gratuït, serà aquest divendres a les 20 hores i tindrà com a protagonistes José Luis Pardo & The Mojo Workers. Pardo és un reconegut músic argentí, director de l’Escuela del Blues de Madrid i habitual en gires mundials de Michael Burks i Willie Buck.

A les 22 hores actuarà la formació Ster Wax & Boogie, una de les millors bandes nacionals del panorama del blues, amb un directe ple de ritme gràcies a la veu de Wax i el piano de David Giorcelli.

El 8 de juny a les 12 hores hi haurà una Jam Session i un taller d’instruments a càrrec del músic rubinenc Sergi Estella, un taller que es repetirà el 9 de juny a la mateixa hora.

A les 20 hores, Mister Tchang pujarà a l’escenari acompanyat de The Bluz Explosion. Tchan és considerat el ‘fill espiritual’ de Jimi Hendrix i BB King i ha estat de gira per Europa, els Estats Units i Amèrica Llatina.

Un dels plats forts del festival arribarà aquest dissabte a les 22 hores, amb l’actuació de Corey Harris & Hook Herrera. Harris és un dels guitarristes més destacats del panorama musical del blues, amb arrels americanes i africanes. Per la seva banda, Herrera és un harmonicista que ha toca amb els músics més destacats dels Estats Units.

El darrer dia del festival, el 9 de juny, començarà amb una actuació a les 12 hores a càrrec de Trizia Band, una banda andalusa de música negra.

A les 20.30 hores, el torn serà per Sweet Marta & The Soul Shakers, una formació destacada del panorama nacional, que ha participat en els festivals més rellevants d’Europa.
Corey Harris és un dels guitarristes més destacats de la música blues.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Promoció de més d’un centenar d’habitatges a Rubí
Mor Inés Martín, del Centre d'Imatge Ponsico
El Mercat organitza la Bicicletada coincidint amb la Setmana de la Mobilitat Sostenible
Moció conjunta d’ERC, ECP i l’AUP perquè la ciutat declari l’estat d’emergència climàtica
El CEB Sant Jordi organitza el IV Torneig Ciutat de Rubí
El govern demana paciència pel retard en les obres del Casino, que atribueix al Tribunal Català de Contractes del Sector Públic