L’escola Pau Casals ofereix una mostra sobre cinema
Cultura | 7 de juny de 2019

MARTA CABRERA
L’escola Pau Casal, amb la col·laboració de la Filmoteca a través del Projecte Magnet i del col·leccionista rubinenc David Rodríguez, que ha cedit material, va organitzar una exposició durant el dimecres i el dijous al Museu Vallhonrat sota el títol ‘El joc del cinema’. La mostra aplegava cartells de cinema fets per l’alumnat i joguines òptiques, precedents del cinema, a través dels quals els estudiants han après a passar de la imatge fixa a la imatge en moviment.

L’exposició es complementava amb joguines sobre el món cinematogràfic, altres enginys de la col·lecció de Rodríguez i material cedit per la Filmoteca: “És un projecte a través del qual els alumnes han de ser crítics, cooperar i prendre la iniciativa per elaborar un projecte comú”, va explicar Rosana Martín, cap d’estudis del centre educatiu, que va afirmar que l’objectiu de tot plegat és “formar ciutadans amb opinió i capaços de decidir”. La mostra es va inaugurar dimecres al migdia amb la presència de l’alcaldessa en funcions, Ana M. Martínez, i es va tancar dijous.
La Filmoteca ha col·laborat amb l’exposició. / M.C.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Promoció de més d’un centenar d’habitatges a Rubí
Mor Inés Martín, del Centre d'Imatge Ponsico
El Mercat organitza la Bicicletada coincidint amb la Setmana de la Mobilitat Sostenible
Moció conjunta d’ERC, ECP i l’AUP perquè la ciutat declari l’estat d’emergència climàtica
El CEB Sant Jordi organitza el IV Torneig Ciutat de Rubí
El govern demana paciència pel retard en les obres del Casino, que atribueix al Tribunal Català de Contractes del Sector Públic