Unes 200 persones es tornen a manifestar contra el centre de menors
Actualitat | 7 de juny de 2019

REDACCIÓ
Prop de 200 persones es van manifestar ahir a la tarda pels carrers de la ciutat per mostrar el seu rebuig a la instal·lació a l’Hotel Terranova d’un centre de menors estrangers no acompanyats. Convocats per la plataforma Stop Centre de Menors, els veïns van sortir des de Can Rosés i van creuar la ciutat fins arribar a la plaça de la Nova Estació.

Sota pancartes on es podia llegir ‘Acoger no puede ser un negocio’ i crits de ‘DGAIA, dimisión’, els manifestants, vestits de color vermell, van voler deixar clar el seu rebuig a la instal·lació del centre, que la Generalitat volia obrir aquest mateix mes. A la manifestació, com és habitual, hi va assistir l’alcaldessa en funcions, Ana M. Martínez, i altres regidors del govern del PSC.

La plataforma Stop Centre de Menors, que organitza casserolades cada dia a les 21.30 hores també ha anunciat que es manifestaran tots els dijous fins que la Direcció General d’Atenció a l’Adolescència i la Infància desisteixi de tirar endavant el projecte.
Manifestants, a la plaça de la Nova Estació. / Carla Abril
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Promoció de més d’un centenar d’habitatges a Rubí
Mor Inés Martín, del Centre d'Imatge Ponsico
El Mercat organitza la Bicicletada coincidint amb la Setmana de la Mobilitat Sostenible
Moció conjunta d’ERC, ECP i l’AUP perquè la ciutat declari l’estat d’emergència climàtica
El CEB Sant Jordi organitza el IV Torneig Ciutat de Rubí
El govern demana paciència pel retard en les obres del Casino, que atribueix al Tribunal Català de Contractes del Sector Públic