Bon ambient a la 14 edició de la Botiga al Carrer
Actualitat | 11 de juny de 2019

REDACCIÓ
Fins a 104 comerciants de Rubí van participar durant tot el dissabte en una nova edició de la Botiga al Carrer. De 10 a 21 hores, les paradetes es van ubicar a les places de Catalunya, Doctor Guardiet i Pere Esmendia, a més dels carrers avinguda Barcelona, Francesc Macià, Maximí Fornés, Pere Esmendia i Magí Raméntol. Comerç Rubí ha fet una valoració positiva de l’activitat, que té per objectiu “promocionar el comerç local”.

L’assistència de públic a la fira comercial va ser desigual segons el moment del dia. Així, el president de l’entitat, Miquel Ortuño, explica que al matí i el migdia va estar molt animat, mentre que a la tarda hi va haver estones de tot. “Va anar molt bé, també depenent del sector, la valoració que fem és positiva, però sempre hi ha coses a millorar, farem algunes valoracions amb la junta de l’entitat”.

Més enllà de les diverses promocions i ofertes de les botigues rubinenques, hi van haver diverses activitats complementàries destinades a atraure més gent al carrer i crear un bon ambient. Es van fer tallers de rebosteria, demostracions, una exposició de cotxes antics, sortejos, tallers infantils, jocs gegants, patchwork, manualitats o degustacions. I, a banda d’això, també van tenir lloc diverses exhibicions de ball i dansa, espectacles itinerants, els concerts de la Societat del Blues de Rubí, un campionat d’escacs i una cercavila amb el Bòjum.

Especialment participativa va ser l’activitat ‘Rubiguiem’, que mostrava una exposició de fotografies antigues de la ciutat i que es calcula que van visualitzar prop de 800 persones. A banda, 160 nens van participar en el taller de pintar cares i 130 al taller de clauers.

La Botiga al Carrer, que va comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament de Rubí, també va fer una recollida solidària d’aliments.
Centenars de rubinencs van passejar per l’activitat. / J.A. Montoya
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Promoció de més d’un centenar d’habitatges a Rubí
Mor Inés Martín, del Centre d'Imatge Ponsico
El Mercat organitza la Bicicletada coincidint amb la Setmana de la Mobilitat Sostenible
Moció conjunta d’ERC, ECP i l’AUP perquè la ciutat declari l’estat d’emergència climàtica
El CEB Sant Jordi organitza el IV Torneig Ciutat de Rubí
El govern demana paciència pel retard en les obres del Casino, que atribueix al Tribunal Català de Contractes del Sector Públic