Primera trobada d’escriptors locals i presentació del llibre ‘Històries limítrofes’
Cultura | 11 de juny de 2019

REDACCIÓ
L’escriptor rubinenc Pol Alonso i Pernas va presentar dissabte passat el seu llibre ‘Històries limítrofes’ a l’establiment El Racó del Llibre. L’acte va ser una de les activitats programades en el marc de la Botiga al Carrer.

Alonso va explicar que l’obra és un recull de sis contes fantàstics que succeeixen en el límit on s’entremesclen realitat i superstició. Alguns d’aquests estan inspirats en llegendes catalanes, mentre que d’altres, ragen immediatament de la seva imaginació.

L’obra de l’escriptor local se suma al reduït panorama fantàstic original en català amb l’afegit d’estar contextualitzada en diferents punts de la nostra geografia. El llibre, editat per Hermanaute dins la col·lecció, Medea, es pot trobar en El Racó del Llibre o a través de la pàgina web de l’editorial.

Vermut literari amb escriptors locals
Posteriorment, El Racó del Llibre va organitzar un vermut literari amb la primera Trobada d’escriptors locals de Rubí. Entre els autors participants hi havia Pol Alonso, Pol Borrell, Juan Carlos Fernández, Javier Gil, Marta Gracia, Lluís Martí, Gràcia Pérez i Jorge Portela. El públic va poder escoltar alguns fragments dels seus llibres i també parlar amb els autors.
Autors participants en la primera trobada d'escriptors locals.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Rubí registra 7 nous casos positius de coronavirus en l’última setmana
L’Ajuntament regularà l’ús de la pirotècnia per evitar molèsties als col·lectius vulnerables
Bon Preu ha inaugurat un Esclat a Rubí
Amazon confirma que obrirà un centre logístic a Can Rosés
Lleuger descens del preu del lloguer a Rubí
Els treballadors de Continental arriben a un principi acord d’indemnització pels acomiadaments