Nova convocatòria de subvencions per a entitats
Economia | 14 de juny de 2019

REDACCIÓ
L’Ajuntament obre una nova convocatòria de subvencions en la modalitat de concurrència competitiva dirigides al teixit associatiu del municipi.

Entre aquestes, hi ha subvencions destinades a projectes d’activitat de les associacions de veïns, tant pel que fa a despeses de subministraments i lloguer d’immobles, com per la dinamització cultural i social dels barris.

Pel que fa a les subvencions destinades a activitats esportives per a associacions o clubs esportius, hi ha ajuts per activitats de caràcter puntual o per temporada. En les subvencions destinades a entitats culturals, s’ofereix suport econòmic a activitats de creació i difusió literària; a programacions i jornades d’activitats musicals, a activitats de creació i difusió de les arts escèniques, a activitats de promoció i difusió de la cultura popular i tradicional catalana, i també de la cultura popular i tradicional de la resta d’Espanya. També es contemplen ajuts per la difusió i promoció del col·leccionisme, per projectes d’activitat de les entitats d’educació en el temps de lleure i ajuts als infants que participen d’activitats de lleure educatiu.

En l’àmbit juvenil, hi ha ajuts per fomentar la participació dels joves en els diferents àmbits de la ciutat, mentre que també hi ha una línia per a la millora de la salut de la ciutadania de Rubí.
Pel que fa a les entitats de cooperació hi ha subvencions per a activitats de sensibilització de cooperació internacional i d’educació per la pau.

En la modalitat de subvencions destinades a entitats d’acció social, hi ha suport a projectes d’inclusió social i a projectes a la infància i a l’adolescència.

Finalment, es contemplen subvencions per a entitats de protecció i defensa del medi ambient i del territori i per entitats de protecció i defensa dels animals.

Les entitats que desitgin sol·licitar una subvenció han de lliurar la sol·licitud, juntament amb la documentació prescriptiva, disponible a la Seu Electrònica de l’Ajuntament a l’apartat de tràmits per a entitats, a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania. El termini de sol·licituds s’estendrà fins al 2 de juliol.

Les entitats que desitgin més informació poden contactar amb el seu servei municipal de referència per tal que es puguin resoldre els possibles dubtes que sorgeixin.
Les entitats ja poden optar a les subvencions. / Arxiu
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Rubí supera els 2.000 casos de contagis de coronavirus
Rubí entra a la fase 1: quines activitats estan permeses?
Detingut un rubinenc quan robava amb un altre home en una casa de Sant Cugat
Rubí passa aquest dilluns a la fase 0,5 del desconfinament
Un grup de joves impulsa una iniciativa solidària per ajudar els immigrants rubinencs que s’han quedat sense recursos
El comerç local i els restaurants reprenen l'activitat a baix ritme i amb moltes dificultats