Les àrees de Personal i de Projecció de la Ciutat, Cultura i Esports, i el servei de Manteniment de les Urbanitzacions, entre les novetats del cartipàs municipal
Política | 17 de juny de 2019

REDACCIÓ
L'alcaldessa, Ana M. Martínez, amb la resta de regidors socialistes. D'esquerra a dreta; Miguel Ángel Romero, Annabel Cuesta, Yolanda Ferrer, Rafael Güeto, Moisés Rodríguez, M. Carmen Cebrián, Juan López, Víctor García i Marta Oliva. / Localpres
El nou equip de govern de l'Ajuntament de Rubí, liderat per l'alcaldessa Ana María Martínez, ha iniciat el mandat 2019-2023 establint el nou cartipàs provisional, que es farà efectiu els propers dies quan se signin els corresponents Decrets d'Alcaldia. A partir d'ara, l'organització municipal s'estructurarà en el Gabinet d'Alcaldia i vuit àrees —Indústria, Comerç i Ocupació; Serveis Centrals; Projecció de Ciutat, Cultura i Esports; Igualtat i Drets Socials; Infància, Joventut i Ciutadania; Planificació Urbana; Sostenibilitat i Serveis Municipals, i Personal—, sota la gestió tècnica de Gerència. Això significa que es dobla el nombre d'àrees respecte al mandat anterior, passant de quatre a vuit.

Pel que fa a les responsabilitats dels regidors de govern, Moisés Rodríguez serà responsable polític de la nova àrea de Personal, que inclou el Servei de Recursos Humans. A més, dins de l'àrea de Projecció de Ciutat, Cultura i Esports, també de nova creació, assumirà la gestió del Servei de Promoció i Dinamització Cultural i el nou Servei de Projecció de la Ciutat. Rodríguez també serà el responsable polític del Servei de Comerç.

Per la seva banda, Rafael Güeto assumeix la direcció del Servei de Contractació i Serveis Jurídics, de l'àrea de Serveis Centrals, així com els serveis de Planejament Urbà, de Llicències i Disciplina i el de Mobilitat i Accessibilitat, tots tres dins de l'Àrea de Planificació Urbana. Güeto, a més, coordinarà Seguretat Ciutadana i Protecció civil.

El regidor Juan López continua al capdavant dels serveis d'Esports i d'Obra Pública i assumirà també el servei de Manteniment Urbà, que inclou les unitats de Brigada d'Obres, Parcs i Jardins i Manteniment d'Instal·lacions, així com Serveis Urbans, que engloba Neteja Viària, Gestió de Residus, Serveis Funeraris i el Cicle de l'Aigua.

Respecte als nous regidors, Annabel Cuesta es fa càrrec del Servei de Comunicació; de Rubí Serveis Audiovisuals i de la unitat de Participació Ciutadana. Cuesta també assumirà el Servei d'Informàtica i Administració Electrònica i el de Joventut.

Miquel Àngel Romero gestionarà el Servei de Relacions Ciutadanes i Proximitat i el nou Servei de Manteniment d'Urbanitzacions, mentre que M. Carmen Cebrián coordinarà el Servei d'Atenció a la Ciutadania (OAC), el Servei de Ciutadania i el Servei de Gent Gran Activa.

D'altra banda, Víctor García assumirà el Servei de Rubí Forma i els Serveis d'Infància i Educació, i Yolanda Ferrer gestionarà els Serveis Socials Bàsics, el Servei de Programes sectorials -que aglutina les unitats d'Infància i Adolescència Vulnerable, d'Atenció a la Diversitat Funcional, de Dependència i Ajuda a Domicili, de Gent Gran Vulnerable i d'Inclusió Social- i els Serveis d'Habitatge i d'Igualtat.

Finalment, Marta Oliva coordinarà el Servei de Salut Pública i el de Sostenibilitat i Medi, que engloba les unitats de Gestió del Medi Ambient, de Medi Natural, Rubí Brilla i Benestar Animal i Tinença responsable.

L'alcaldessa, Ana M. Martínez, amb la resta de regidors socialistes. D'esquerra a dreta; Miguel Ángel Romero, Annabel Cuesta, Yolanda Ferrer, Rafael Güeto, Moisés Rodríguez, M. Carmen Cebrián, Juan López, Víctor García i Marta Oliva. / Localpres
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Desaparegut un rubinenc des del 4 de maig
Rubí supera els 2.000 casos de contagis de coronavirus
Rubí passa aquest dilluns a la fase 0,5 del desconfinament
El comerç local i els restaurants reprenen l'activitat a baix ritme i amb moltes dificultats
Un grup de joves impulsa una iniciativa solidària per ajudar els immigrants rubinencs que s’han quedat sense recursos
Sí a l’escola pública