Alba Garcia guanya el Premi Miquel Segura de recerca amb un treball sobre la dona i l’esport
Actualitat | 21 de juny de 2019

REDACCIÓ
‘Dona dona’t força’, d’Alba Garcia, alumna de Batxillerat de l’institut Torrent dels Alous, ha estat el treball guanyador de la 20a edició dels Premis Miquel Segura de recerca. Es tracta d’un estudi sobre la desigualtat entre homes i dones en el món de l’esport que, segons ha explicat la seva autora, és molt evident. “Malgrat hi ha gent que pugui pensar que hi ha igualtat de gènere en l’àmbit esportiu, la realitat és que no n’hi ha i aquest és un dels problemes que tenim les dones”.

A banda d’aquest treball guanyador, hi ha hagut tres finalistes. Es tracta dels estudis ‘Evolució i creació del relat en imatges’, de Laura López, estudiant de La Serreta, ‘Els nens discapacitats dels camps de refugiats saharauis’, de Meritxell Ventura, del Duc de Montblanc, i ‘Spanish vs Korean Advertising’, de Paula Fernández, també de La Serreta. En total, a aquesta edició dels premis s’han presentat una quinzena de treballs.

Abans del lliurament dels premis, el científic rubinenc Samuel Sánchez ha ofert una conferència titulada ‘Los nanorobots: todo un viaje alucinante al nanomundo’. També s’ha presentat l’edició digital del treball guanyador el 2018, de Pablo Cerrato, sobre física quàntica.
Les autores dels treballs distingits, amb les autoritats locals i professors. / Localpres-Ajuntament
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Desaparegut un rubinenc des del 4 de maig
Rubí supera els 2.000 casos de contagis de coronavirus
Rubí passa aquest dilluns a la fase 0,5 del desconfinament
El comerç local i els restaurants reprenen l'activitat a baix ritme i amb moltes dificultats
Un grup de joves impulsa una iniciativa solidària per ajudar els immigrants rubinencs que s’han quedat sense recursos
Sí a l’escola pública