Alba Garcia guanya el Premi Miquel Segura de recerca amb un treball sobre la dona i l’esport
Actualitat | 21 de juny de 2019

REDACCIÓ
‘Dona dona’t força’, d’Alba Garcia, alumna de Batxillerat de l’institut Torrent dels Alous, ha estat el treball guanyador de la 20a edició dels Premis Miquel Segura de recerca. Es tracta d’un estudi sobre la desigualtat entre homes i dones en el món de l’esport que, segons ha explicat la seva autora, és molt evident. “Malgrat hi ha gent que pugui pensar que hi ha igualtat de gènere en l’àmbit esportiu, la realitat és que no n’hi ha i aquest és un dels problemes que tenim les dones”.

A banda d’aquest treball guanyador, hi ha hagut tres finalistes. Es tracta dels estudis ‘Evolució i creació del relat en imatges’, de Laura López, estudiant de La Serreta, ‘Els nens discapacitats dels camps de refugiats saharauis’, de Meritxell Ventura, del Duc de Montblanc, i ‘Spanish vs Korean Advertising’, de Paula Fernández, també de La Serreta. En total, a aquesta edició dels premis s’han presentat una quinzena de treballs.

Abans del lliurament dels premis, el científic rubinenc Samuel Sánchez ha ofert una conferència titulada ‘Los nanorobots: todo un viaje alucinante al nanomundo’. També s’ha presentat l’edició digital del treball guanyador el 2018, de Pablo Cerrato, sobre física quàntica.
Les autores dels treballs distingits, amb les autoritats locals i professors. / Localpres-Ajuntament
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Augmenta el nombre de persones en tractament per consum de drogues a Rubí
Una butlleta de la Bonoloto premiada amb 78.412 € ha estat validada a Rubí
L’Ajuntament diu que està buscant solucions per a l’aparcament del Duet Sports
Rubí Sense Abocadors denuncia nous abocaments il·legals a l'extractiva 9
L’Ajuntament farà servir els dos cognoms de les persones en totes les comunicacions institucionals
El Racó del Llibre encetarà un club de lectura a la tardor