Una gran festa a l'Escardívol el dijous amb Buhos, Suu i Sixtus
Cultura | 21 de juny de 2019

REDACCIÓ
Buhos és un dels grups de música més festius que es pot trobar actualment en el panorama català. La seva música festiva plena de notes rock, ska, reggae, punk i pop cantada en català i castellà va ser una de les revelacions del panorama musical de l’any passat. De fet, el grup havia de tocar a Rubí a la Festa Major 2018, però el concert es va suspendre per culpa de la pluja. Com van prometre, tornen al RRandom per oferir una actuació amb cançons com ‘Volcans’ o ‘Barcelona s’il·lumina’. El concert serà el 27 de juny a la 1 de la matinada a l’Escardívol.

Suu és una de les joves promeses catalanes de la música més seguides i escoltades. Ha triomfat a partir del seu canal de Youtube i d’Instagram (@tontaca13) i ha aconseguit publicar el seu primer disc: ‘Natural’. Susanna Ventura reivindica a través de les seves lletres el feminisme i el seu treball està farcit de notes pop, reggae, ska, calypso, rumba o de mestissatge. El 27 de juny a les 23.30 hores a l’Escardívol interpretarà algunes de les seves cançons més conegudes pel públic més jove, com ara ‘Lligar no és lo teu’ o ‘Reinas’.

Sixtus està format per 7 músics d’Osona que ofereixen versions de grups de l’escena cultural i festiva catalana com Txarango, Zoo, Buhos, La Raíz, Auxili o Aspencat, a més de grans clàssics, himnes de rock, ska, punk i reggae d’última generació. El grup destaca pel seu gran directe, que connecta amb tota mena de públic, però especialment amb els més joves. El concert de Sixtus tindrà lloc el 27 de juny a partir de les 2.30 hores i seran els encarregats de tancar la primera nit de la Festa Major a l’Escardívol.
La banda Buhos actuarà després que l'any passat el concert s'hagués de suspendre per la pluja.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Desaparegut un rubinenc des del 4 de maig
Rubí supera els 2.000 casos de contagis de coronavirus
Rubí passa aquest dilluns a la fase 0,5 del desconfinament
El comerç local i els restaurants reprenen l'activitat a baix ritme i amb moltes dificultats
Un grup de joves impulsa una iniciativa solidària per ajudar els immigrants rubinencs que s’han quedat sense recursos
Sí a l’escola pública