Una gran festa a l'Escardívol el dijous amb Buhos, Suu i Sixtus
Cultura | 21 de juny de 2019

REDACCIÓ
Buhos és un dels grups de música més festius que es pot trobar actualment en el panorama català. La seva música festiva plena de notes rock, ska, reggae, punk i pop cantada en català i castellà va ser una de les revelacions del panorama musical de l’any passat. De fet, el grup havia de tocar a Rubí a la Festa Major 2018, però el concert es va suspendre per culpa de la pluja. Com van prometre, tornen al RRandom per oferir una actuació amb cançons com ‘Volcans’ o ‘Barcelona s’il·lumina’. El concert serà el 27 de juny a la 1 de la matinada a l’Escardívol.

Suu és una de les joves promeses catalanes de la música més seguides i escoltades. Ha triomfat a partir del seu canal de Youtube i d’Instagram (@tontaca13) i ha aconseguit publicar el seu primer disc: ‘Natural’. Susanna Ventura reivindica a través de les seves lletres el feminisme i el seu treball està farcit de notes pop, reggae, ska, calypso, rumba o de mestissatge. El 27 de juny a les 23.30 hores a l’Escardívol interpretarà algunes de les seves cançons més conegudes pel públic més jove, com ara ‘Lligar no és lo teu’ o ‘Reinas’.

Sixtus està format per 7 músics d’Osona que ofereixen versions de grups de l’escena cultural i festiva catalana com Txarango, Zoo, Buhos, La Raíz, Auxili o Aspencat, a més de grans clàssics, himnes de rock, ska, punk i reggae d’última generació. El grup destaca pel seu gran directe, que connecta amb tota mena de públic, però especialment amb els més joves. El concert de Sixtus tindrà lloc el 27 de juny a partir de les 2.30 hores i seran els encarregats de tancar la primera nit de la Festa Major a l’Escardívol.
La banda Buhos actuarà després que l'any passat el concert s'hagués de suspendre per la pluja.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Augmenta el nombre de persones en tractament per consum de drogues a Rubí
Una butlleta de la Bonoloto premiada amb 78.412 € ha estat validada a Rubí
L’Ajuntament diu que està buscant solucions per a l’aparcament del Duet Sports
Rubí Sense Abocadors denuncia nous abocaments il·legals a l'extractiva 9
L’Ajuntament farà servir els dos cognoms de les persones en totes les comunicacions institucionals
El Racó del Llibre encetarà un club de lectura a la tardor