El foc i la música protagonitzen la tradicional revetlla de Sant Joan a l’Escardívol
Cultura | 25 de juny de 2019

REDACCIÓ
Rubí va celebrar la revetlla de Sant Joan amb la segona nit del Rubí Random Music Festival, que va acompanyar la tradicional foguera a l’Escardívol. El regidor de Promoció i Dinamització Cultural, Moisés Rodríguez, va rebre la Flama del Canigó diumenge a les 23.15 hores a les portes de l’Ajuntament de Rubí.

Després de la lectura manifest sobre la cultura catalana, la Colla de Diables de Rubí va traslladar la flama en cercavila fins a l’Escardívol pels carrers Pau Claris, Cadmo i Joaquim Blume. Unes 750 persones, segons fonts municipals, van assistir al raval de foc i la posterior encesa de la foguera de Sant Joan, que va donar inici a l’Escardilarre 2019.

La segona nit de concerts del RRandom va fer allargar la revetlla fins a la matinada. A partir de les 24 hores, el funk’n’roll dels Chocadelia Internacional va fer ballar l’Escardívol. Els barcelonins van obrir la nit de música que, a partir de les 2 hores, va continuar amb els Nación Funk DJ’s, el duo de discjňqueis integrat per Miguelito Superstar i Lalo López, de la Fundación Tony Manero.

El RRandom havia començat la nit de divendres amb sis bandes que van portar el rock a l’Escardívol. Els rubinencs Timeless, Stringcordz i Soak in Bleach, primer, i Los Zigarros, Kaotiko i Sin/City més tard van obrir la quarta edició del festival, que culminarŕ aquesta setmana en el marc de la Festa Major de Sant Pere.
Raval de foc dels Diables de Rubí durant la revetlla de Sant Joan. / J.A. Montoya
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Augmenta el nombre de persones en tractament per consum de drogues a Rubí
Una butlleta de la Bonoloto premiada amb 78.412 € ha estat validada a Rubí
L’Ajuntament diu que estŕ buscant solucions per a l’aparcament del Duet Sports
Rubí Sense Abocadors denuncia nous abocaments il·legals a l'extractiva 9
L’Ajuntament farŕ servir els dos cognoms de les persones en totes les comunicacions institucionals
El Racó del Llibre encetarŕ un club de lectura a la tardor