La música folk i pop de Judit Neddermann i Dolo Bertrán encisa el públic de La Sala
Actualitat | 28 de juny de 2019

LARA LÓPEZ
Les cantants catalanes Judit Nedderman i Dolo Beltrán van compartir l’escenari del Teatre Municipal La Sala aquest dijous a la nit per oferir dues hores de música amb unes actuacions en directe molt personals i íntimes.

Judit Neddermann va demostrar la seva polivalència i talent en un directe que va connectar molt amb el públic assistent, oferint algun dels seus temes més coneguts com “Els ocells”, “No volem més cops”, “Mireia”, “Vinc d’un poble”, “Ubi Sunt” o “21”. La cantautora de Vilassar de Mar va homenatjar les seves arrels folk amb el medley “Despedida (Oda a Coetus)” i “El galgo viene”, a Fito Páez amb la la personal versió de “Yo vengo a ofrecer mi corazón” i, fins i tot, es va atrevir amb el portuguès a “Vai, vai, vai”.

Per la seva banda, Dolo Beltrán, integrant del grup Pastora durant 15 anys, va presentar el seu debut en solitari: ‘Copilotos’. El pop ballable i electrònic de la cantant i intèrpret barcelonina va animar als assistents amb cançons com ‘Ahora’, ‘Pulso’, ‘Fiesta a los 40’ o ‘Una nit en blanc’.
Judit Nedderman, en la seva actuació a La Sala. / L.L.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Rubí supera els 2.000 casos de contagis de coronavirus
Rubí entra a la fase 1: quines activitats estan permeses?
Detingut un rubinenc quan robava amb un altre home en una casa de Sant Cugat
Rubí passa aquest dilluns a la fase 0,5 del desconfinament
Un grup de joves impulsa una iniciativa solidària per ajudar els immigrants rubinencs que s’han quedat sense recursos
El comerç local i els restaurants reprenen l'activitat a baix ritme i amb moltes dificultats