Èxit de la Festa de l’Esport Adaptat, organitzada pel Club Esportiu Horitzó
Esports | 1 de juliol de 2019

REDACCIÓ
L’11a edició de la Festa de l’Esport Adaptat, organitzada pel Club Esportiu Horitzó, en el marc dels actes de la Festa Major de Rubí, va tenir lloc aquest dissabte i va tornar a ser un èxit de participació. Enguany, a més, ha coincidit amb el 25è aniversari de la fundació del club.

Les competicions van tenir lloc a la zona esportiva de Can Rosés. Malgrat que el dia va ser molt calorós, l’activitat va comptar amb la participació els equips de bàsquet del Fedamar Valldemía de Mataró, el Sènior Femení del CB Can Parellada de Terrassa, l’Orange Stars del Vendrell, el Fedamar Joventut de Badalona B i el Club Esportiu Horitzó. A més, al torneig de futbol 5 van assistir el Ciutat de Mataró i el FC Mollet.

La festa va ser amenitzada pel show de Ramón Robles, l’actuació del grup de ball 8 Temps de Rubí i l’exhibició d’un vídeo commemoratiu dels 25 anys de la fundació del club. A més, es va obsequiar a tots els assistents amb un berenar, que va ser gentilesa de les pastisseries rubinenques Aribau i La Lyonesa.

L’entrega de premis va anar a càrrec de Pere Prat, representant de la Penya Special Barça, president de l’ACEA i coordinador de la Fundació Fedamar; Jordi Peiró, president del Club Escola de Futbol de Can Mir de Rubí; i Josep Bernabeu, president del CE Horitzó.
Imatge de la Festa de l'Esport Adaptat.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Augmenta el nombre de persones en tractament per consum de drogues a Rubí
Una butlleta de la Bonoloto premiada amb 78.412 € ha estat validada a Rubí
L’Ajuntament diu que està buscant solucions per a l’aparcament del Duet Sports
Rubí Sense Abocadors denuncia nous abocaments il·legals a l'extractiva 9
L’Ajuntament farà servir els dos cognoms de les persones en totes les comunicacions institucionals
El Racó del Llibre encetarà un club de lectura a la tardor