El CE Horitzó i el Can Mir impulsaran equips de futbol per a joves amb diversitat funcional
Esports | 2 de juliol de 2019

REDACCIÓ
El Club Escola de Futbol Can Mir i el Club Esportiu Horitzó 1994 van signar el 25 de juny un acord de col·laboració amb la finalitat d’organitzar activitats conjuntes, difondre les que organitzi cadascuna de les entitats i, fonamentalment, la creació d’equips de futbol 7 que comptaran amb nens i joves amb diversitat funcional.

En aquest sentit, els jugadors i jugadores d’ambdues entitats s’integraran als diferents equips que es puguin crear, donant prioritat a organitzar un equip de competició de categoria Sènior i un altre adreçat a nens i nenes de categories inferiors. L’equip de categoria Sènior competirà a la lliga que es determini a partir del mes de setembre.

L’activitat esportiva dels diferents equips, tant els entrenaments com els partits on siguin locals, tindran lloc a la Zona Esportiva Municipal Can Mir, incorporant els entrenadors i el personal tècnic que es consideri adient, i dotant-los del material esportiu i l’equipació necessària.

El Club Esportiu Horitzó 1994 és una entitat amb una dilatada trajectòria i experiència en la pràctica de diferents disciplines esportives amb persones amb discapacitat funcional i física i el Club Escola de Futbol Can Mir aportarà la seva experiència pel que fa a la pràctica del futbol de nens i joves amb diversitat funcional.

Amb aquest acord es consolidarà l’oferta de l’activitat esportiva de futbol per aquest col·lectiu a Rubí, convertint-se en un referent a nivell comarcal i de país.
buitEl Can Mir va participar l’any passat en un campionat on van participar jugadors amb diversitat funcional. / Arxiu
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Augmenta el nombre de persones en tractament per consum de drogues a Rubí
Una butlleta de la Bonoloto premiada amb 78.412 € ha estat validada a Rubí
L’Ajuntament diu que està buscant solucions per a l’aparcament del Duet Sports
Rubí Sense Abocadors denuncia nous abocaments il·legals a l'extractiva 9
L’Ajuntament farà servir els dos cognoms de les persones en totes les comunicacions institucionals
El Racó del Llibre encetarà un club de lectura a la tardor