Les obres per cobrir les pistes de petanca de Cova Solera començaran aquest estiu
Les de Cova Solera seran les primeres pistes de petanca cobertes de Catalunya
Actualitat | 2 de juliol de 2019

MARTA CABRERA
L’Ajuntament de Rubí iniciarà durant les properes setmanes les obres per cobrir part de les pistes de petanca de Cova Solera, una instal·lació que actualment utilitza la Unió Petanca Les Torres-Rubí 2000. Els treballs tindran una durada de sis setmanes i compten amb un pressupost de 266.654,16 euros que serviran per instal·lar una coberta tèxtil amb tancaments laterals on ara hi ha vuit pistes, que passaran a ser deu.

D’aquesta forma, un cop finalitzin les obres, hi haurà trenta pistes de petanca i les de Cova Solera es convertiran en les primeres pistes de petanca amb coberta de tota Catalunya. “És una reivindicació històrica de l’entitat que organitza tornejos i campionats de Catalunya i d’Espanya”, ha explicat l’alcaldessa, Ana M. Martínez. Per la seva banda, el president de l’entitat, José Cubero, s’ha mostrat molt content per poder tenir per fi aquesta millora de les instal·lacions: “Ja estem parlant amb la Federació Espanyola de Petanca per poder inaugurar les pistes amb un Campionat d’Espanya”.

El fet de tenir deu pistes cobertes possibilitarà que les instal·lacions pugui acollir tornejos i competicions sense atendre a les condicions meteorològiques, que sovint provoquen la suspensió de les activitats.
Imatge virtual sobre com quedarà la coberta de les pistes de Cova Solera.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Mor un motociclista rubinenc després de xocar contra un cotxe a Sant Muç
El bar Sant Patrick’s, afectat per un petit incendi
Preocupació a Sant Jordi Parc per les trobades nocturnes de joves a una nau abandonada
L'Ajuntament començarà a planificar la construcció d'una nova piscina municipal d'estiu
Rubí registra una norantena d’incidències per la tempesta
Reconeixement als alumnes rubinencs amb millors notes a la Selectivitat