Una seixantena de propostes als Pressupostos Participatius
Actualitat | 4 de juliol de 2019

REDACCIÓ
Els veïns de Rubí han presentat un total de 59 propostes als Pressupostos Participatius 2020 durant la fase d’aportacions. D’aquestes, 45 idees s’han aportat a través de la plataforma digital Rubí Participa, mentre que les 14 restants s’han recollit al taller participatiu celebrat el 20 de juny al Rubí Forma.

El taller de participació va comptar amb la presència de 17 persones, que van exposar i debatre diverses idees d’inversió per a la ciutat. Si aquests projectes superen la posterior validació tècnica, passaran a la fase final de votació ciutadana. Totes es poden consultar a l’apartat corresponent de la plataforma de participació.

Algunes de les propostes són millores a zones verdes i parcs de diferents barris, incrementar el verd a tota la ciutat, millores a voreres a diferents punts, una passera de la Plana del Castell a l’Escardívol i diferents actuacions a les urbanitzacions, com connexions pacificades o càmeres de seguretat. Ara, totes aquestes propostes passen a la fase de validació tècnica que s’allargarà tot el mes de juliol. És el moment d’avaluar la viabilitat tècnica i econòmica de cada projecte. Aquest procés anirà a càrrec de tècnics municipals.

El procés participatiu farà una nova aturada al mes d’agost i al setembre i de l’1 al 30 de setembre la plataforma Participa Rubí canalitzarà la priorització de totes les propostes que hagin rebut el vistiplau tècnic.
Moment del taller participatiu. / Ajuntament/Localpres)
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
El CatSalut vol convertir el CAP Mútua en un centre d’urgències d’atenció primària
Un home que intentava colar-se al tren agredeix tres agents de seguretat de FGC
Gran participació en la rua de Carnestoltes amb una vintena d'acolorides i originals comparses
Andreu Sánchez, gerent de TMA, pendent d’una reunió amb la Generalitat i optimista respecte l’obertura de l’abocador
Apollo XXV guanya el Concurs de Comparses de Carnaval 2020
Els Bombers rescaten un home que havia quedat atrapat per un despreniment a Castellnou