L’AUP elabora un guia útil contra la violència masclista
Política | 5 de juliol de 2019

REDACCIÓ
La guia es pot trobar al web de l'AUP.
L’Alternativa d’Unitat Popular (AUP) ha elaborat una guia per tal d’actuar davant un cas de violència masclista. La formació política considera que la forma com es rep la demanda d’ajut per part d’una persona afectada per violència masclista, com s’escolta o com s’actua és cabdal per no produir una nova victimització de la dona, actuar contra la seva voluntat o posar-la en risc.

L’AUP ha deixat clar que es tracta d’una guia útil, però que en cap cas substitueix el protocol per a l’abordatge de la violència masclista de l’Ajuntament de Rubí.

Sota el títol ‘Eines per acompanyar i fer suport a dones en situació de violència masclista’ es detalla quins són els circuits a seguir a l’hora de trobar-nos davant d’un cas de violència masclista i com actuar.

Incideix en la prevenció i la detecció i fa un recull dels indicadors d’alerta sobre una situació d’aquestes característiques. El document es pot descarregar al web de la formació política.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Promoció de més d’un centenar d’habitatges a Rubí
Mor Inés Martín, del Centre d'Imatge Ponsico
El Mercat organitza la Bicicletada coincidint amb la Setmana de la Mobilitat Sostenible
Moció conjunta d’ERC, ECP i l’AUP perquè la ciutat declari l’estat d’emergència climàtica
El CEB Sant Jordi organitza el IV Torneig Ciutat de Rubí
El govern demana paciència pel retard en les obres del Casino, que atribueix al Tribunal Català de Contractes del Sector Públic